Makyajın Erkekler Üzerindeki Etkisi

Kadınlar için olmazsa olmaz makyajın erkekler üzerinde ne gibi etkileri olduğunu hiç merak ettiniz mi? İşte makyajın erkekler ve ilişkiler üzerindeki etkileri…

30.03.2018-10:54 - (Son Güncelleme: 30.03.2018-10:50) Makyajın Erkekler Üzerindeki Etkisi

Ruj, göz farı ya da mükemmel bir kapatıcı rutin makyaj ürünleriniz arasında olabilir. Peki, düzenli olarak kullandığınız bu makyaj ürünlerinin erkekler ve ilişkiniz üzerinde ne gibi etkileri olduğunu düşündünüz mü?

Erkekler göz makyajından hoşlanıyor. Pek fazla insan, gözlerin ruhun dışarı açılan penceresi olarak nitelediğinden onlara değer yükler. Belki de bu sebepten erkekler, herhangi başka bir makyaj uygulamasındansa kadınlarda göz makyajını güzel buluyor. Yapılan araştırmalara göre, kadınlar göz makyajlı fotoğraflarını paylaştıklarında, erkekler yüzde 139 oranında daha fazla konuşma isteği taşıyor.

Kırmızı ruj kullanımı bütün dikkatleri üzerinize topluyor. Bazen, özellikle de trend olduklarında farklı renkler rujlar tercih edebilirsiniz. Portakal rengi yüzünüze parlaklık katar; çıplak dudaklar dumanlı göz makyajı ile büyük uyum sağlar ancak sonuçta popüler olan renk her zaman kırmızıdır. Özellikle erkekler, kırmızı rujdan vazgeçmiyor.

Makyaja olan düşkünlüğünüz, erkek arkadaşınız yada eşiniz ile aranıza girebilir. Bazı erkekler makyajı sevdiklerini itiraf etseler de, çoğu doğal halinizden yana olduğunu dile getirecektir. Kapatıcıya gömülmüş 'en doğal' mankenlerin erkekler üzerindeki etkisi biliniyorken bu iddiaya inanmak elbette zor. Yeni yapılan bir araştırma, kadınların yüzde 57'sinin makyaj çantaları yerine sevgililerinden ayrılmayı tercih ettiğini gözler önüne seriyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal