Makyaj Süngerinizi Mikrodalga Fırında Temizleyin!

Makyajda gözaltı kapatıcısı ya da fondöten uygularken kullanılan makyaj süngerlerini nasıl temizlemek gerekir. Her kullanım sonrası yıkamak mı lazım? Makyaj süngerindeki bakteriler nasıl yok edilir? Gelin bu soruların cevaplarına haberimizde bakalım.

13.04.2019-09:12 - (Son Güncelleme: 13.04.2019-08:53) Makyaj Süngerinizi Mikrodalga Fırında Temizleyin!

Sivilce ya da başka bir cilt sorunuyla karşılaşmamak için makyaj süngerlerini sık sık dezenfekte etmek oldukça önemlidir. Makyaj süngeri temizleme yöntemlerini sizler için derledik.

HER KULLANIM SONRASI YIKAYIN

Her kullanımın ardından makyaj süngerini ılık suyla kendi rengini alana  kadar ovun. Her makyaj sonrası temizlediğiniz makyaj süngerinizin hem ömrünü uzatacak hem de cildinizde bir cilt sorunu ile karşılaşmanıza engel olacaktır.

MİKRODALGA YÖNTEMİ

Makyaj süngerinizi kötü bakterilerden arındırmak için su dolu bir kabın içine makyaj süngerinizi koyup mikrodalga fırınının ısısından faydalanın. Yaklaşık 25 saniye kadar mikrodalgada beklettikten sonra dışarı alın kabın içerisinde makyaj süngerinizi yaklaşık 3 dakika daha suda beklettikten sonra peçete üzerinde kurutmaya bırakın.

BEBEK ŞAMPUANI YÖNTEMİ

Makyaj süngerinizi bir kaç dakika suyun altında bekletip ardından süngerin üzerine bebek şampuanı döküp ovalayarak temizliğini yapabilirsiniz. Bu işlemi haftada bir yapmanız yeterli. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal