Göz Altlarına Kullandığımız Concealer'ın Farklı Kullanım Alanları

Concealer, makyaj malzemelerinin içinde kilit role sahip. Özellikle göz altındaki morlukları ve renk eşitsizliklerini ortadan kaldırmak için kullandığımız kapatıcıyı makyajda başka nerelerde kullanabiliriz? Haberimizi makyaj meraklıları için derledik.

12.04.2019-16:48 - (Son Güncelleme: 12.04.2019-16:34) Göz Altlarına Kullandığımız Concealer'ın Farklı Kullanım Alanları

Concealer nasıl uygulanır? Concealerın farklı kullanım alanları nerelerdir? Makyaj biz kadınların en hassas olduğu konulardan biridir ve günlük yaşantımızın her köşesinde düzenli olarak kullandığımız belli başlı ürünler vardır. Hemen hemen herkesin kullandığı ürünlerden olan Concealer'ın kullanım alanlarını sizin için derledik.

FONDÖTEN GÖREVİ

Yazın hafif bir makyaj yapmak istiyorsanız kapatıcınız kurtarıcınız olabilir. Nemlendirici veya bakım yağınızla harmanlayıp concealer'ınızı kapatıcı ve hafif bir fondöten olarak sürebilirsiniz.

UFAK DÜZELTMELER YAPIN

Fondöteninizin güçsüz kaldığıı ve cilt kusurlarınızı kapatamadığı noktalarda concealer'ınızdan yararlanın. Nokta atışı yapacağınız uygulamalarla ekstra bir fondöten yerine hafif bir sonuçla görünümünüzü kusursuzlaştırın.

GÖZ KAPAKLARINIZDA BAZ ETKİSİ

Göz kapağınızdaki renk eşitsizliğinizi ortadan kaldırmak için kapatıcınızdan faydalanın. Dağıttığınız ürünü ten renkli bir far veya pudra ile sabitlemeyi deneyin.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal