Saç Tebeşiri ile Saç Nasıl Boyanır? Saç Tebeşiri Saça Zarar Verir mi?

Tebeşirle saçlarınızı boyamayı denediniz mi? Boyama kitaplarında kullanılan pastel boyalara benzeyen saç tebeşiriyle saç nasıl boyanır? Kısa sürede saç renginizi geniş renk skalasından bir renkle boyamak isterseniz haberimize mutlaka göz atın.

12.04.2019-09:19 - (Son Güncelleme: 12.04.2019-09:04) Saç Tebeşiri ile Saç Nasıl Boyanır? Saç Tebeşiri Saça Zarar Verir mi?

Saç tebeşiriyle sacı boyamak nasıl bir sonuç verir? Kısa zamanda saç rengini değiştirmek isteyenler için en kestirme yöntem. Peki nasıl boyarız gelin birlikte bakalım...

GEREKLİ MALZEMELER

Yağsız tebeşir ve pastel boya, Ilıs su, boş sprey şişesi, saç düzleştirici, havlu, eldiven. 

Uygulama aşaması; Ellerinize eldiven giyip sonra ılık suyu boş bir sprey şişesine boşaltın. Daha sonra saçınızda boyamak istediğiniz alanı ıslatın ve yağsız tebeşir ve pastel ile seçtiğiniz renkte boyamaya başlayın. Boyama işlemini hallettikten sonra saçınızın kurumasını bekleyin. Saçınızın kuruduğundan emin olduktan sonra saç düzleştiriciniz ile saçınızı boyadığınız tutamların üzerinden geçerek düzleştirin. 

SAÇ TEBEŞİRİ SAÇI YIPRATIR MI?

kozmetik ürünlerin satıldığı mağazalarda rahatlıkla bulabileceğiniz saç tebeşirleri, şimdiye kadar saça zarar verdiği görülmemiş olsa bile işin içine saç düzleştiricisi girince yinede temkinli davranıp seyrek aralıklarla uygulamakta fayda var. 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal