Saç Düzleştirici Kullanmanın İp Uçları

Kadınlar her zaman güzel ve bakımlı olmak ister. Bir kadını gösteren en önemli aksesuarı ise saçıdır. Saçlarınızı yıpratmadan düzleştirebilirsiniz. Peki ama nasıl?

01.01.2019-15:40 - (Son Güncelleme: 01.01.2019-15:31) Saç Düzleştirici Kullanmanın İp Uçları

Kadınlar her zaman güzel ve bakımlı olmak ister. Bir kadını gösteren en önemli aksesuarı ise saçıdır. Saçlarınızı yıpratmadan düzleştirebilirsiniz. Peki ama nasıl? İşte detaylar...

ISLAKKEN DÜZLEŞTİRMEYİN

Saç düzleştiriciler, föne gerek kalmadan arzu edilen düz saçlara kavuşmayı sağlar. Her kadının favori ürünü olan düzleştiricileri kullanmanın püf noktaları vardır. Öncelikle saç düzleştirici satın alırken plakalarının seramik olmasına dikkat edin. Saçlarınız ıslakken asla düzleştirmeyin. Düzleştirme işlemi için saçlarınızın temiz olmasına özen gösterin. Aksi halde saçlarınız birbirine yapışıp kötü bir görüntü oluşturacaktır.

ISI AYARI ÖNEMLİDİR

Saçınızı düzleştirirken kullanacağınız ısı derecesi 180-190 dereceyi geçmemelidir. 200 ve üzeri yüksek ısı saçlarınızı yıpratacaktır. Düzleştirme işleminden önce saçınızı ısıdan koruyacak sprey uygulayabilirsiniz. Daha kolay düzleştirmek için saçlarınızı geniş dişli bir tarak ile tarayıp bölümlere ayırın.


Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal