Koltuk Altı Beyazlatma

Koltuk altları epilasyon ve tahriş nedeniyle kararabilmektedir. Çoğu insan bu görüntüden rahatsız olmaktadır. Bu nedenle koltukaltı beyazlatma yöntemleri merak edilmektedir.

22.06.2020-12:45 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-12:43) Koltuk Altı Beyazlatma

Koltuk altı beyazlatma sürecinde cildin de olabildiğince az zarar görmesi gerekmektedir. Koltuk altı beyazlatma için eczaneler aracılığıyla edinilebilecek dermatolojik ürünler bulunduğu gibi doğanın gücünden de faydalanılabilmektedir.

Koltukaltı nasıl beyazlatılır? Koltuk altı beyazlatma doğal yollardan mümkün müdür? Koltuk altının beyazlaması için ne yapılması gerekir?

Limon

Limon, doğal bir beyazlatıcı olma niteliği taşımaktadır. Sözgelimi evde manikür yaparken manikür suyuna ekleyeceğiniz birkaç damla limon suyu tırnak etlerinizin beyazlaşmasını sağlayacaktır.

Koltukaltı beyazlatma için limon nasıl kullanılır? Limon suyunu doğrudan koltukaltınıza uygulayarak bir süre masaj yaparak cildiniz tarafından limon suyunun emilmesini sağlayın. Bu işlemi uzun bir süre boyunca tekrarlamak üzere alışkanlık haline getirmeniz gerekiyor.

Karbonat

Karbonat, koltukaltındaki bakteri kaynaklı kötü kokuları gidermek için kullanılmaktadır. Karbonatı aynı zamanda koltukaltı kararmalarını gidermek için de kullanabilirsiniz. Bir miktar karbonatı ıslak bir pamuk yardımıyla kararmış bölgeye uygulayarak bekletin. Daha etkili sonuç vermesi için limonla birlikte de kullanabilirsiniz.

Hindistancevizi Yağı

Saçlar ve cilt için vazgeçilmez güzellik maddelerinden bir tanesi olan hindistancevizi yağı koltukaltı beyazlatma için de sıkça başvurulan bir üründür.

Kararmış bölgeye bir miktar hindistancevizi yağı sürüp cilt tarafından emiliminin sağlanması için hafifçe masaj yapın.

Patates

Patates de doğal bir beyazlatıcıdır. Göz altında oluşan koyu renkli halkaların beyazlatılmasında da sıkça tercih edilen patates koltukaltı beyazlatma konusunda da imdadınıza yetişecektir.

Koltukaltınıza doğrudan patates dilimleri koyup bekletmenin yanında rendeleyerek çıkan posayı ve suyu da koltukaltınıza uygulayabilirsiniz.

Elma Sirkesi

Elma sirkesi antiseptik özelliğiyle bilinen doğal bir maddedir. İstenmeyen kokuları önlemek için kullanılmasının yanında koltukaltındaki kararmaları giderici bir yapıda olduğu da bilinmektedir.

Koltukaltınıza bir pamuk yardımıyla uygulayacağınız elma sirkesini bir süre beklettikten sonra temizlemelisiniz.

Süt

Birçok ünlünün cildinin güzelliğini süt banyosuna borçlu olduğunu belirttiğini haberlerde defalarca okumuşuzdur.

Süt içerdiği kalsiyum, potasyum ve vitaminlerle cildi besler ve nemlendirir.

Süt, kararan koltukaltına düzenli bir şekilde uygulandığı zaman beyazlatma sağlayacağı gibi, sürtünmeden dolayı yıpranan koltukaltı derisini de nemlendirecektir.

Aloe Vera

Her gün yeni bir faydasını duyduğumuz aloe vera bitkisi artık birçok evde yetiştiriliyor. Sinek ısırıklarından yara izlerine kadar cilt kusurlarını düzenlemeye yardımcı olan aloe vera, cildin deri değiştirme hızını arttırarak cildin yenilenmesini sağlamaktadır.

Aloe vera, koltukaltı beyazlatma için kullanılabilecek doğal ürünlerden bir tanesidir. Ancak yine bu uygulamayı alışkanlık haline getirmelisiniz. Bir süre sonra sonuç aldığınızı göreceksiniz.

Muz

Muzun özellikle kabuk kısmı sahip olduğu sitrik asit sayesinde cilt üzerinde beyazlatıcı bir etkiye sahiptir.

Bu nedenle muz tükettikten sonra kabuklarını doğrudan çöpe atma konusunu bir kere daha düşünün deriz.

Muz kabuklarını kararan koltukaltı bölgesine doğrudan uygulayabilirsiniz. Bir süre kabuk aracılığıyla koltukaltınıza masaj yapın. Sonraki süreçte kurumasını bekleyin. Yeterince beklediğini düşündüğünüz anda koltukaltınızı yıkayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal