Gözenek Küçültücü Baz

Uygulandığı anda filtre etkisi yaratarak kusursuz bir bitiş sağlayan ve makyaj uygulamasına mükemmel bir zemin hazırlayan gözenek küçültücü en iyi makyaj bazını sizin için derledik.İşte merak edilenler haberimizde...

28.06.2018-14:16 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-12:49) Gözenek Küçültücü Baz

 Uygulandığı anda filtre etkisi yaratarak kusursuz bir bitiş sağlayan ve makyaj uygulamasına mükemmel bir zemin hazırlayan gözenek küçültücü en iyi makyaj bazını sizin için derledik.İşte merak edilenler haberimizde...

BECCA EVER- MATTE PROLESS PRİMİNG PERFECTOR

Gözenek ve yağ salınımını kontrol altına alan Becca'nın bu formülü, ekstra kalıcılık sağlayarak gün içinde makyaj tazelemeye son veriyor.

BENEFİT THE PROFESSİONAL

Benefit'in şöhreti en yaygın ürünlerinden olan Porefessional, pürüzsüz bir kanvas için en garanti seçeneklerden.

BOBBİ BROWN SKİN SMOTHİNG PORE PERFEKTOR PRİMER

Bobbi Brown'ın multi etkili bazı ciltteki ekstra yağı emerken aynı anda derin gözenekleri filtreliyor ve cilt dokusunu eşitliyor

 DR. BRANDT SKİNCARE PORES NO MORE PORE REFİNER PRİMER

Ünlü cilt bakım markası Dr. Brandt'in bu kült ürünü, gözenekleri tıkamadan ulaştığı kadife sonuçla aşırı parlamadan ve derin gözenek görünümünden şikayetçi olanların favorilerinden.

 LANCOME VİSİONNAİRE 1- MİNUTE BLUR INSTANT PERFECTOR

Mucizevi formülüyle Lancôme, doku eşitsizlikleri, ince çizgiler ve gözenek görünümünü kontrol altına alırken cilde verdiği ultra pürüzsüz ve yumuşak dokunuşla makyaj için kusursuz bir kanvas oluşturuyor.

NARS INSTANT LİNE AND PORE PERFECTOR

Ciltteki bölgesel gözeneklerden ve ince çizgilerden şikayetçiyseniz Nars'ın bu profesyonel ürünüyle nokta atışı yapmak ve kusurları gizlemek çok kolay.

 ORGİNS ORGİNAL SKİN PORE PERFECTİNG COOLİNG PRİMER WİTH WİLLOWHERB

Uygulandığında cilde soğuk bir etki veren Origins'in bu yeni köpük formlu hafif ürünü gözeneklerin görünümünü azaltıyor ve geriye yumuşak, aydınlık bir sonuç bırakıyor.

 SMASHBOX PHOTO FİNİSH PRİMER STİCK

Anında kusurları gizleyen Smashbox'ın stick formlu bazı gözenek görünümünü azaltarak ultra yağlı ciltlere ekstra mat bir sonuç veriyor.

 TOO FACED PRİMED & PROLESS SKİN SMOTHİNG FACE PRİMER

Too Faced'in tek başına kullanıldığında bile mükemmel cilt görünümüne ulaşmayı hedef alan makyaj bazı, gözenek görünümünü azaltırken cildi nemlendiriyor, geriye canlı ve taze bir etki bırakıyor.

 URBAN DECAY OPTİCAL ILLUSİON COMPLEXİON PRİMER

İnce çizgi ve gözenek görünümünü hedef alan bu ürün uygulandığı anda gerçek bir Photoshop filtresi efekti veriyor ve cilde porselen bitişli bir sonuç sağlıyor.


Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal