En İyi Kas Gevşetici Krem Hangisi?

En iyi kas gevşetici krem hangisi? Kas gevşetici kremler nasıl kullanılmalı? Kas gevşetici kremler ne işe yarar? şeklindeki sorularınızın cevabını derledik.

12.05.2018-16:33 - (Son Güncelleme: 20.05.2021-16:51)

Bazen yoğun ağrılarımız olduğunda doktor tarafından reçete edilmiş, kimimiz ise bu ağrılardan ve kas gerginliklerinden dolayı kendimiz temin etmişizdir. Kas gevşetici kremlerin özelliklerini ve nasıl kullanmamız gerektiğini biliyor muyuz? Ya da en iyi kas gevşetici hangisi biliyor muyuz? İşte detaylar...

Kas gevşetici ilaçlar ağrı kesici ilaçlara göre içinde barındırdığı farklı etken maddeleri sebebi ile daha çok doktor tavsiyesine ihtiyaç duyulan ilaçlardır. Özellikle bazı ilaçlara alerjiniz varsa kaş gevşetici iğneler kullanılmadan önce mutlaka kullanım kılavuzunu okumanızı öneririz. İşte ağrı kesici kas gevşetici krem isimleri

ÇEŞİTLİ AĞRI KESİCİ KAS GEVŞETİCİ KREM İSİMLERİ

VOLTAREN 


Voltaren ne işe yarar? sorusu da sıklıkla merak edilen sorulardan biridir. Voltaren, kas ağrılarını hızlı bir şekilde geçiren ilaçlardan biridir. Çok eski ilaçlardan biri olduğu için Voltaren krem neredeyse her evde bulunur. Özellikle burkulma ve yoğun kemik ağrıları gibi sağlık sorunlarında doktorlar tarafından reçete edilmektedir.

KAMFOLİN 


Adele Ağrılarında ilk akla gelen kas gevşetici ve ağrı kesicidir. Genellikle bel be boyun tutulmalarında en çok kullanılan kremdir. Ağrıyan bölgeye sürüldüğünde bölgede bir yanma hissi oluşturur. Bu sayede ağrıyı çekmeye başlar. Kokusu biraz keskindir. Kamfolin Pomadı sürdüğünüzde sıcak bir havlu ile sararsanız etkisini 2 katına çıkarabilirsiniz.

MUSCORİL AMPUL 4mg


Kas gevşetici dediğinde akla ilk gelen ilaç ismidir. Vücuda uygulandıktan sonra 15 dakika içerisinde etkisini gösterir. Kas gevşetici ilaçlarda görülen kusma, ishal olma gibi yan etkiler bu ilaçta da görülmektedir. Tedaviye ek olarak hekimler aynı markanın merhemi ile kullanılmasını tavsiye etmektedir. Kas gevşetici Muscoril kullanan hastaların daha ender olarak, aşırı uyku hali, tansiyon problemi, sersemlik, kısa süreli hafıza kaybı yaşadığı da bilinmektedir. 

MAJEZİK


Kas gevşetici özelliğinin yanı sıra, akut gibi romatizma hastalıkları gibi spondilit artirit gibi tedavilerde de sıklıkla tercih edilmektedir.  Majezik, tablet formunda doktorun önermesine tabi olarak günde 1 tablet sabah aç karnına alınması tavsiye edilmektedir

DİKLORON


Kas gevşetici dikloronformundaki ilacı ise, günde bir en fazla iki kere aç veya tok karnına alınması tavsiye edilir. Kapsül formundaki ilacı ise, günde bir kereden fazla kullanılması tavsiye edilmez. Ürünün belli başlı yan etkileri ise şunlardır;  kısa süreli konsantre olamama, mide de yoğun gaz problemi, uyku düzeni bozukluğu, ishal hal, uyku apnesi olarak sıralanmaktadır.

MUSCOFLEX


Ürünü günde en az 1 en çok 2 kere alınması doktor tarafından tavsiye edilir. Ürünün bir haftadan uzun süre kullanılması tavsiye edilmez. Diğer birçok kas gevşeticide olduğu gibi muscoflex isimli ürünün problemli bölgeye jel ile masaj yaparak daha çabuk tedaviye yanıt verdiği gözlemlenmektedir.

BEN-GAY


Kas gevşetici Ben-Gay oldukça etkili bir ilaçtır, yetişkin ya da bebek demeden pek çok kişinin sıkıntılarını oldukça kısa bir sürede düzeltebilir. Özellikle boyun tutulması durumlarında en çok kullanılan ilaçların başında Ben-gay gelmektedir. Siz de bu ilacı kullanabilir ve kas problemlerinizden kurtulabilirsiniz. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal