Gece Cilt Bakımı Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?

Gün içerisinde makyaj, hava kirliliği derken cildimiz çok yorulur. Temizlenmeyen cilt istenmeyen problemlere neden olacağından gece yatmadan önce cilt bakımı yapmak önemlidir. Peki gece cilt bakımı yaparken nelere dikkat edilmelidir? İşte detaylar...

26.06.2020-17:03 - (Son Güncelleme: 26.06.2020-16:59) Gece Cilt Bakımı Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?

Gün içinde maruz kalınan olumsuz etkiler cildin hızlı yaşlanmasına neden olur. Sağlıklı bir cilt için, cilde gündüz ve gece bakım yapılmalıdır. Gece yapılan bakım cildin yenilenmesini ve cilt tonunun dengelenmesini sağlar.

SAĞLIKLI BİR CİLT İÇİN TAVSİYELER

Gece yatmadan önce cildinizde varsa makyajı muhakkak çıkartın. Çünkü makyaj gözenekleri tıkar ve cildin nefes almasını önler. Bu da siyah nokta gibi can sıkıcı cilt problemlerine neden olur. Tonik kullanımı cildin yağ dengesini düzenler. Bu yüzden tonik kullanımı önemlidir. Cilt toniği sivilce oluşumunu önler, cildi tozdan ve kirden arındırır.

Nemli bir cilt sağlıklı bir yapı için çok önemlidir. Aynı zamanda göz çevreniz için kullanacağınız göz kremi göz çevresini nemlendirir. Kırışıklık oluşumunu engeller. Yastık kılıflarınızı da düzenli değiştirmek gerekir. Gün içinde kir ve tozu tuttukları için cilde arar verir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal