French Manikür Nasıl Yapılır?

French manikürler bakımlı kadınların olmazsa olmazlarından. Kaç yaşında olursa olsun her kadının yapabileceği french manikür yapımı gözünüzü korkutmasın.

30.01.2019-13:13 - (Son Güncelleme: 30.01.2019-13:05) French Manikür Nasıl Yapılır?

French manikürler bakımlı kadınların olmazsa olmazlarından. Kaç yaşında olursa olsun her kadının yapabileceği french manikür yapımı gözünüzü korkutmasın. İşte evde french manikür yapımı için tavsiyeler...

French Manikür Nedir?

Fransız manikürü tırnakların uçlarının beyaz geri kalanın ise açık nude tonlarına boyandığı manikür stiline verilen isim. 90'lı yılların başlarında popüler oldu ve o günden beri de şık ve zarif görünümün simgesi haline geldi. Fransız oje görünümlü tırnaklar, her tırnak boyuna çok yakışıyor ama uzun tırnaklarda daha elegan göründüğünü söyleyebiliriz. İlk bakışta zor gelse de klasik Fransız manikürünü yapmak aslında hiç de öyle zor değil.

French Manikür Nasıl Yapılır?

1. Adım: Öncelikle törpü yardımıyla tırnaklarını küt törpüle ve pürüzsüz görünmelerini sağla bunun için tırnağın yüzeyini de törpüyelen 4 aşamalı törpüleri kullanabilirsin. Üzerine süreceğin yarı şeffaf oje tırnağının rengini göstereceği için bu kısımında mükemmel pürüzsüzlükte olmasını atlamamalısın. Beyaz kısım çok ön planda olduğu için kusursuz ve tüm tırnakların simetrik törpülenmesi önemli!

2. Adım: Tırnağına oje koruyucusu sür ve kurumasını bekle. Oje bazı sayesinde Fransız manikürünün daha kalıcı olduğunu göreceksin.

3. Adım: Tırnak ucunu açıkta bırakacak şekilde bant yapıştır ve tırnak ucuna beyaz ojeni iki kat uygula.

4. Adım: Beyaz ojen kuruduktan sonra bantı çıkar ve tırnağının tamamına tekrar şeffaf oje veya nude ojeni sür.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal