Evde Saç Kesmenin Kolay Formülü

Kuaföre gidemediğimiz bu dönemde saç bakımını ve saç kesimini evde yapar olduk. Bunların da belirli yöntemleri ve uygulamaları var. Peki evde kaldığımız zamanlarda saç kesimi yaparken nelere dikkat etmeliyiz? İşte detaylar…

02.07.2020-11:46 - (Son Güncelleme: 02.07.2020-11:39) Evde Saç Kesmenin Kolay Formülü

Evde saç kesimi oldukça zordur. Çünkü şekil vermek profesyonellik ister. Ancak orta ve uzun saçlarda mevcut katların uçlarından keserek saçlarınızın sağlıklı uzamasını sağlayabilirsiniz. Uçlardaki ufak kesmeler saçlarınızı güzel gösterecektir.

SAÇ KIRIKLIKLARINI NASIL ALMALIYIZ?

Saçlarınızın uçlarındaki kırıkları kesmeden önce saçlarınızın kuru olması gerekmektedir. Kuru saçınızı ilk dört parçaya ayırın. Bu tepeden ikiye ve ortadan ikiye olacak şekilde ayrılmalıdır. Ardından her bir parçayı klipsleyin. Her bölümü tek tek tepe kısmından öne alarak oldukça keskin ve sivri uçlu bir makasın ucu zigzag şeklinde kesin.

Saçlarınızı düz kesmemeye özen gösterin. Çünkü düz kesimde hem saçınızın dokusu kaybolur hem de yamuk kesme ihtimaliniz oldukça fazladır. Ayırdığınız her bölüme bu işlemi uyguladıktan sonra saçınızı ortadan ikiye ayırın. Ve iki bölümü omzunuzdan öne alıp makasın ucuyla zigzag şeklinde kesin. Bu sayede teknik kısma girmeden sizi rahatsız eden ve kötü görünen kırıklardan kurtulabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal