Enfes Lezzetli Bulut Yumurta Tarifi

Kısa süre içinde kahvaltı hazırlamak ister misiniz? Hem lezzetli hem protein açısından zengin hem de çok basit olan bulut yumurta tarifini sizler için derledik.

30.10.2019-08:58 - (Son Güncelleme: 30.10.2019-08:44)

Sabah okula ya da işe giderken hızlı bir kahvaltı hazırlamak ister misiniz? Bulut yumurta tarifi tam size göre. Hem protein açısından zengin hem de çok hızlı bir şekilde hazırlayabileceğiniz bulut yumurta tarifini birlikte yapalım. 

MALZEMELER 

Yumurta 

Tuz

Tercihen salam ya da hindi füme 

YAPILIŞI

Yumurta beyazlarını cam bir kapta çırpmaya başlayın. Yaklaşık 10 dakika içinde yumurta beyazları köpük köpük olacak. Yumurta beyazlarını bir kenara bırakın. Yumurta beyazlarını yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine kaşık yardımıyla dökün. 180 derece önceden ısıttığınız fırında 15 dakika ile 20 dakika arasında kontrollü bir şekilde pişirin. Bir tavada hindi fümeleri ya da salamları julyen olarak kesip kızartmaya başlayın. Yumurta sarısını ortasına çukur yaptığınız yumurta beyazlarının üzerine koyun. Fırında 5 dakika daha pişirdikten sonra tabağa koyun. En son olarak tavada kızarttığınız salam ve fümeleri yumurtaların üzerine koyarak servis edin. Afiyet olsun...

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal