Ekose Gömlek Modelleri

Ekose gömlekleri hem günlük hem şık kombinler için kullanmak mümkün. Peki, bu gömleklerle nasıl kombin yapılır? Kilolu kadınlar nasıl ekose gömlekler giymeli? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

09.06.2020-15:15 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-15:14) Ekose Gömlek Modelleri

Kareli gömleklerin en güzel hali olan ekose gömlek modelleri her kadının dolabında yer verdiği parçalardan biri.

Ekose Gömlek Nasıl Kombinlenir?

Kareli gömlek modelleri olan ekose gömlekler farklı olarak dikey ve yatay çizgilerin bir arada kullanılmasıyla ortaya çıkmıştır. Küçük kareli gömlekler popülerliğini yitirirken ekose gömlekler günümüzde en çok sevilen parçalar haline geldi. Fransız stilinin yansımalarını taşıyan bu parçalarla şık bir görünüm elde edilebilir. Kombin yapmak için pantolon, etek, şort ve elbise kullanabilirsiniz.

Modern bir ekose gömlek kombini yapmak istiyorsanız basenleri kapatacak uzunlukta gömlekleri tercih etmelisiniz. Büyük kareli gömlekler kombin için doğru seçim olacaktır. Gömlekle aynı hizada biten kot şort seçebilirsiniz. Önünü kapatmadan kullanacağınız gömleğin içinde büstiyer kullanarak istediğiniz görünümü kazanmanız mümkün. Ayakkabı seçiminizse spor ayakkabılar olmalıdır. Spor görünümlü bu parçalarla topuklu ayakkabı uyumlu görünmüyor.

Etek kombini yapmak için gömleği eteğin içine sıkıştırarak kullanmanız gerekiyor. Yüksek bel kot etek, spor ayakkabı ve gömleğin içinde kullanacağınız siyah balıkçı doğru seçimler olacaktır. Yaz kombini yapmak istiyorsanız gömleğin içinde mini üstler kullanabilirsiniz. Etek kombinlerinde kısa topuklu ayakkabılar ve mini çanta tercih edebilirsiniz.

Ekose Gömlek Kilolu Mu Gösterir?

Ekose gömlek modelleri yatay ve dikey çizgilerden oluşuyor. Hareketli gömlekler olduğunuzdan daha kilolu görünmenize sebep olacaktır. Büyük kareli, salaş modeller hacimli görünmenize sebep olacaktır. Ancak doğru seçimlerle olduğunuzdan daha zayıf görünebilirsiniz. Küçük kareli, koyu renkli gömlekler kilolu kadınlar için uygundur.

Kilolu görünmemek için seçeceğiniz diğer parçalar da önemlidir. Mat deri pantolon, bedeni saran siyah pantolonlarla kombin yapabilirsiniz. Zayıf görünmek için bu gömleklerin uzun formlarını tercih etmeniz gerekiyor. Topuklu ayakkabıyla tamamlayacağınız kombin vücudunuzu orantılı gösterir. Ekoseli gömleklerle seçeceğiniz çantaların sade ve mini olması gerekiyor.

Ekose Gömlek ile Pantolon Kombini Nasıl Yapılır?

Geçtiğimiz kış oduncu gömlek ve pantolon kombini oldukça modern görünüyordu. Bu gömlekler spor formda olduğu için spor kombinleri kolaylıkla yapabilirsiniz. Pantolon kombini yapmak için öncelikle bedeninize göre doğru seçimler yapmanız gerekiyor. Zayıf kadınlar bacakları saran açık mavi jeans, kilolu kadınlar mat siyah deri pantolon tercih etmeli. Gömlekler hareketli olduğu için pantolonların taşlı veya yırtık olmaması gerekiyor. Düz pantolonlar bu gömlekler için daha uygundur.

Kombini tamamlamak için gömleklerin içinde mini üstler kullanmalısınız. Salaş görünümlü gömleklerin içinde kullanacağınız parçaların kaybolması gerekiyor. Sadece gömleği ön plana çıkararak istediğiniz gibi görünebilirsiniz. Son zamanların trend ayakkabı modellerinden olan kalın tabanlı spor ayakkabılar ve bel çantaları kullanabilirsiniz. Bel çantalarını gömleğin üstüne takmanız modelini göstermeyeceği için içine takmalısınız. Büyük el çantaları da kullanabilir ve ekose gömlek modelleri ile en doğru pantolon kombinini yapabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal