Düğüne Giderken Nasıl Giyinmeli?

Yakın akraba düğününde farklı, uzak akraba düğününde farklı giyinmeniz gerekir. Peki, düğüne giderken nasıl giyinmeli? Nelere dikkat etmeliyiz? İşte tüm detaylar…

09.06.2020-15:14 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-15:13) Düğüne Giderken Nasıl Giyinmeli?

Düğüne giderken tercih edebileceğiniz elbiseleri kısıtlamak zordur. Düğün yerine, zamanına, kimin düğünü olduğuna göre seçimlerinizi değiştirmelisiniz.

Doğru Abiye Seçimi Nasıl Yapılır?

Düğünler için seçebileceğiniz en şık elbiseler abiyelerdir. Özel günlerin vazgeçilmez parçalarından biri olan abiyeler günümüzde oldukça farklı tasarımlara sahip. Düğünler için abiye seçimi yaparken abiye modelini sona bırakmalısınız. Beğendiğiniz abiyeler düğünün yapılacağı yerlere, yakınlığınıza, vücut tipinize uygun olmayabilir. Bunları dikkate alarak en uygun modelin nasıl olacağına karar verebilir ve o modeller içerisinde kolaylıkla tercih yapabilirsiniz.

Yakın arkadaş düğünü, kardeş düğünü, kuzen düğünü, yaz düğünü gibi dikkate almanız gereken birçok unsur vardır. Yaz düğünlerinde trendleri yakalamaya özen göstermeli, kış düğünlerinde ise nerede yapılacağına bağlı olarak abiyelerinizi doğru seçmelisiniz. Havuz başı düğünler, kır düğünleri ve salon düğünleri de seçimlerinizi farklı yapmanız gereken düğünlerdir.

Kır Düğününde Nasıl Giyinilir?

Kır düğünlerine katılırken seçilecek elbiseler abartılı ve gösterişli olmamalıdır. Düğüne giderken nasıl giyinmeli; kır düğünlerine giderken ince kumaşlı, dökümlü, sade modeller tercih etmelisiniz. Uçuşan etekler en çok bu düğünlere yakışır. Elbise rengini de canlı renklerden seçebilirsiniz. Beyaz ve krem renkleri dışında sarı, pudra, kırmızı, haki gibi renkler tercih etmeniz mümkün.

Kır düğünlerinde siyah elbise giymemeye özen gösterin. Mümkün olduğunca bohem etkileri taşımaya özen göstermelisiniz. Şık görünmek istiyorsanız volanlı, fırfırlı abiye modellerini tercih edebilirsiniz. Mini abiyeler de kır düğünleri için uygun modellerdir. İnce kumaşlı, uçuşan, ince kemerli bir mini abiye doğru bir seçim olacaktır. Tamamlamak için tercih edeceğiniz ayakkabılar yüksek topuklu ve gösterişli olmamalı. Kır düğünleri tüm parçalarınızı sade ve şık seçmeniz gereken, bohem etkiler taşıyarak kombin yapabileceğiniz düğünlerdir.

Salon Düğünlerinde Nasıl Giyinilir?

Balo salonu olan otellerin düğünlerine giderken gösterişli abiyeler tercih edebilirsiniz. Şık salonların ağırlığına uyum saplayacak kıyafetlerin gösterişli ve ağır modeller olması gerekiyor. Taşlı, dekolteli, dantelli göz alıcı abiyeler bu düğünler içindir. Eğer yakın arkadaş ya da akraba düğününe katılıyorsanız dökümlü, yırtmaçlı, renkli abiye modellerini tercih edebilirsiniz.

Akraba Düğününde Nasıl Giyinmeli?

Akraba düğünü için kıyafet bakarken yakınlık derecesini dikkate almanız gerekiyor. Yakın akrabaların düğünlerinde gösterişli olmalısınız. Kuzen düğününde uzun abiyeler, taşlı ve dekolteli modeller tercih edebilirsiniz. Takı ve makyaj seçimlerinize de gösterişli olmalıdır.

Kardeş düğünleri en çok özen göstermeniz gereken düğünlerdir. Düğüne giderken nasıl giyinmeli; bu düğünlerde ev sahibi olduğunuz için uzun, iddialı, gösterişli abiyeler seçmelisiniz. Abiye modellerinin sıradanlıktan uzak, farklı havaları olmalıdır. Sıradan abiyeler davetlilerin üzerinde olacağı için sizin farkınızı göstermeniz gerekiyor. Kuyruklu abiyeler, payetli ve taşlı modeller, üç boyutlu elbiseler kardeş düğünleri için doğru seçimler olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal