Duvak Modelleri

Seçim yapmadan önce kullanabileceğiniz tüm duvak modellerini tanımanızda fayda var. Gelinlik modellerine en uygun duvakların nasıl seçileceğini biliyor musunuz? Gelin adayları için tüm duvak modellerini anlattık.

09.06.2020-15:06 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-15:06) Duvak Modelleri

Duvak modelleri uzunluklarına, kullanma şekline ve işlemlerine göre birbirinden ayrılıyor. Gelinlik modeline karar verdikten sonra duvak seçimi yapabilirsiniz.

Gelinlik ile Uyumlu Duvak Nasıl Seçilir?

Gelinliğe karar verdiyseniz seçim yapabileceğiniz duvakları tanımanın zamanı geldi. Uzun, kısa, omuz hizasında, parmak ucu, diz hizasında, kafes gibi çeşit çeşit duvak modelleri var. İşlemeler ve kullanım şekli de değiştiği için karar vermek oldukça zordur. Gelin duvağı seçmek için bilmeniz gerekenleri inceleyebilir ve gelinliğinize en uygun modeli belirleyebilirsiniz.

• Vintage gelinlik modelleri son günlerin trendleri arasında. Retro gelinliklerle en çok yakışan duvak modeli kafes duvak modelleri. Bu duvaklar sadece yüzü kapatan sade modellerdir. Şapkalı kafes duvaklar vintage gelinliği tamamlayacak en güzel seçimlerden biri olacaktır.

• Straplez, sırt dekolteli, kayık yaka gelinlik modelleri seçtiyseniz omuz hizasında duvak modelleri kullanabilirsiniz.

• Balık model ve prenses model gelinliklerle parmak ucu duvaklar çok yakışıyor. Bel hizasında biten bu duvaklarla prenses gibi görünebilirsiniz.

• Sade bir gelinlik seçtiniz ve duvakların da sade olmasını istiyorsanız diz hizasında duvaklar tercih edebilirsiniz. Sade ve şık olan bu tasarımlarla istediğiniz görünümü yakalayabilirsiniz.

• Düz kesim ve A kesim gelinlikler için kullanabileceğiniz duvak modeli yer hizasından duvaklar. Zarif görünen bu duvak modeli ayağınıza dolaşmayacağı için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

• Taşlı, drapeli, dantelli gelinlikler seçtiyseniz şapel duvak modeli tercih edebilirsiniz. Uzun duvak modellerinden olan şapel duvak, 2 metreden uzun tüllerle tasarlanır.

• Sade gelinlik modellerine gösterişli bir parça eklemek istiyorsanız katedral duvak modellerini seçmelisiniz. 3 metre uzunluğunda olan bu duvaklar, prenses gibi hissetmenizi sağlayacak.

Kısa Saçlı Gelin Adayları Nasıl Duvak Seçmeli?

Duvak modelleri gelinliğe göre seçildikten sonra nasıl kullanacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Saçların uzunluğu duvakların kullanma şekillerine karar verirken dikkate almanız gereken detaylardır. Kısa saçlı gelin adaylarına en çok yakışacak modeller kafes duvak modelleridir. Uzun duvaklar kullanmak istiyorsanız taçlı duvak modellerini tercih etmelisiniz.

Gelinlik modeline karar vereceğiniz duvakları kullanırken çiçekli taçlar tercih edebilirsiniz. Saçlarınıza hareket kazandıracak bu taçlar son zamanların en sevilen modelleri arasında yer alıyor. Kısa saçlı gelin adayları için üç boyutlu duvak modelleri de doğru bir seçim olacaktır. Aplikelerle hareketlendirilen duvaklar saçlarınızın sönük kalmasını engelleyecektir.

Uzun Saçlı Gelinler Nasıl Duvak Kullanmalı?

Son günlerin en güzel gelin başı modelleri doğal görünümlü saçlar. Gösterişli topuzlar yerine doğal dalgalı saçlarınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Uzun saçlı gelinlere en çok rahibe duvak modeli yakışıyor. Tamamı dantelden oluşan bu duvak modelleri rahibelerin başörtülerini kullandığını şekilde takılıyor. Saçları ön plana çıkaran bu duvaklar omuzları kapatır. Gelinlik modeline göre uzun ya da kısa tercih edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal