Dolapta Olması Gereken Kıyafetler

Kombin yapmak için hazırlanmaya saatler önce başlamamız gerekiyor. Bir de makyaj eklenince işimizi daha da zorlaştırıyor. Bu durumlarda kurtarıcı olan parçalarla henüz tanışmadıysanız harika önerilerimiz var. Her dolapta olması gereken kıyafetler nelerdir? Günü kurtaran kombinleri nasıl yapabiliriz? İşte tüm de

09.06.2020-15:04 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-15:03) Dolapta Olması Gereken Kıyafetler

Kafamızı yoracağımız onlarca şey varken kombin düşünmek bazen can sıkıcı olabiliyor.

Her Kadının Dolabında Olması Gereken Pantolonla Tanıştınız Mı?

Günlük hayatta en çok tercih ettiğimiz pantolonları seçmek dışardan kolay görünüyor. Bu seçimlerin kaç kez değiştiğini ve sonunda etek giyip çıktığımızı en iyi biz biliriz. Günlük hayatta pantolon kullanmak istiyor ama doğru seçimler yapamıyorsanız günü kurtaracak pantolonlarla tanışmanın zamanı geldi.

Yeni sezonun en trend parçaları arasında bulabileceğiniz mat deri pantolonlar her kadına yakışacak ve her parçayla uyum sağlayacak modeller. Mat deri seçimlerinizi bedeni saran modellerden yana da yapabilir ve istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Hem şık hem spor kombinlerin baş tacı olan bu pantolonlar her kadının dolabında olması gereken modellerden.

Kurtarıcı Etek Modelleri Neler?

Etek kombinleri kadınları oldukça şık ve zarif gösteriyor. Karakteristik seçimlerden biri olan etekler bazen fazla gösterişli, olması gerektiğinden kısa ya da uzun olabiliyor. Dolapta olması gereken kıyafetler arasına mutlaka midi boy etekleri sıkıştırmalısınız. Bu etekleri uzun kazaklarla kullanabilir ve katlayarak mini yapabilirsiniz. Belinizin üstüne kadar çekerek bağcıklı gömlek kullanabilir ve modern bir elbise elde edebilirsiniz.

Çok kullanışlı olan bu etekleri hem günlük hayatta hem de özel günlerde tercih edebilirsiniz. Siyah, midi boy bir etekle kaç farklı kombin yapabileceğinizi saymak mümkün değil. İsterseniz straplez bir elbise olarak bile kullanabilirsiniz. Rahat kullanmak için fazla desenli, renkli ya da yırtmaçlı modelleri tercih etmeyin. Siyah ve beyaz, bedeni saran midi boy eteklerle istediğiniz kombini yapabilirsiniz.

En Kolay Kombin Yapılan Parçalar Hangileri?

Düz kesimli, midi boy, uzun kollu, düz siyah elbise en kolay kombin yapabileceğiniz parçalardan biridir. Bu elbiseleri üzerine parça kullanmadan tamamlayabilirsiniz. Kemer ve topuklu ayakkabı kombin yapmanız için yeterlidir. İstediğiniz model çantaları da kullanabilirsiniz.

Bu elbiselerle şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız elbiseyi kapatacak yaka formuna sahip şık bir gömlek kullanabilir ve önden bağlayarak şık bir elbise haline getirebilirsiniz. Mini boyda kullanmak istiyorsanız elbisenin üst detaylarını kapatacak bir kazak kullanabilir ve eteği yukarı topladıktan sonra bir kemerle bağlayabilirsiniz. İstediğiniz her modele göre tasarlayabileceğiniz bu elbiseler mutlaka dolabınızda olmalı.

Mutlaka Dolabınızda Olması Gereken Ayakkabılar Hangileri?

Tüm dolaplarda olması gereken kıyafetler tamamlanmak için ayakkabılara ihtiyaç duyuyor. Kıyafet kombinlerini kolaylıkla tamamladığımıza göre ayakkabıda da en kolay modeli bulmalıyız. Çorap çizmeleri istediğiniz formda kullanabileceğinizi biliyor musunuz? Katlanabilir bu çizmeleri kısa botlar haline getirebilir ve istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Her dolapta olması gereken bu çizmeler hem eteklerle hem de pantolonlarla harika kombinler yapmanızı sağlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal