Süet Çizme Modelleri

Pantolonla, etekle, büstiyerle istediğimiz gibi giyinebildiğimiz süet çizme modelleri şıklık diyince ilk akla gelenlerden. Peki, önümüzde kış nasıl kullanılması gerekiyor? Nasıl daha modern görünebiliriz? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

09.06.2020-15:04 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-14:59) Süet Çizme Modelleri

Giydiğiniz kıyafetlerin stili değiştirmediği, bacaklarınızı ince ve uzun gösteren sihirli ayakkabılar… Evet, süet çizme modelleri. Bu çizmeleri pantolonla, etekle, büstiyerle istediğimiz gibi kullanabiliyoruz.

Süet Çizme Nasıl Giyilir?

Süet çizme modelleri arasında diz altında biten ve diz üstü modeller bulabilirsiniz. Çizme boyu görünümü değiştirdiği için bu ayakkabıları farklı parçalarla kullanmanız gerekiyor. Diz üstü süet çizme modellerini geçtiğimiz sezon parlak taytlarla birlikte görmüştük. İki parçanın birleştirilmesi modern bir görünüm sağlamasa da sokak stilinde karşımıza çıkmıştı. Yeni sezonda bu ayakkabıları elbiselerle tercih ederek modern görünebilirsiniz. Seçeceğiniz elbiselerin boyları mini olmamalı. Uzun ve dökümlü etekler altında diz üst çizme kullanmak bu sezonun trend kombinlerinden biri. Çizme modelini öne çıkarmak istiyorsanız yırtmaçlı uzun etekleri tercihe edebilirsiniz.

Sanita süet çizme modelleri bu yılın en doğru seçimlerinden olacaktır. Diz altında biten bu modelleri günlük hayatta daha kolay tamamlayabilirsiniz. Hem pantolon hem eteklerle oldukça hoş bir görünüm elde etmek mümkün. Bu kış daha çok göreceğimiz elbiselerin altında bu çizmeler harika görünecektir.

Hangi Kadınlar Süet Çizme Giymeli?

Süet çizme modelleri her kadının kullanabileceği tasarımlara sahiptir. Bacaklarını uzun göstermek isteyen kadınların seçimi diz üstü çizmelerden yana olmalı. Bacağı tam saran ve bağcıklı modelleri kullanmak istiyorsanız bağcıklarını çok sıkı yapmamalısınız. Bacağı sarmasından ziyade dar görünen bu bağlama şekli bacaklarınızı kalın gösterecektir. Diz üstünde biten çizmeleri serbest bırakabilir hatta yeni sezonun parçaları arasında bulabileceğiniz diz üstünde genişleyen formları seçebilirsiniz. Böylece bacaklarınız ince ve uzun görünecektir.

Diz üstü süet çizmeler uzun kadınların tercih etmesi gereken modellerdir. Kısa bacaklara sahipseniz sanita çizme modellerini kullanmalısınız. Bileği kalın kadınlar için de doğru bir seçim olan bu modeller bacaklarınızı kesmeyeceği için boyunuz kısa görünmeyecektir. Renk seçiminizse kahve tonlarında çizmeler olmalı. Siyah çizmeler keskin bir bitişe sahip olduğu için istediğiniz görünüme kavuşamayabilirsiniz.

Süet Çizme Kombini Nasıl Yapılmalı?

Süet çizme modelleri çeşitli olsa da diz üstü çizmelerden vazgeçmek kolay olmuyor. Bu çizmeleri kış sezonunda maalesef görmeyeceğiz. Sokak modasında kullanılmaya devam etse de bu kış diz altında biten çizmeler modern görünüm kazanmanızı sağlayacaktır. Bu çizmeleri midi boy eteklerle ve uzun kabanlarla tamamlayabilirsiniz. Günlük hayatta pantolon kullanmayı tercih ediyorsanız bedeni saran pantolonlarla kombin yapabilirsiniz.

Süet Çizme ile Hangi Çanta Kullanılır?

Süet çizme modelleri şık ve gösterişli ayakkabılar olduğu için çanta seçiminiz de gösterişli olmalıdır. Kış sezonunun popüler çantaları olarak reyonlarda yerini alan el çantalarını kullanabilirsiniz. Zincirli, mini omuz çantaları da doğru seçimler olacaktır. Spor görünümlü sırt çantaları ve bel çantası bu ayakkabıları sönük bırakacağı için tercih etmemelisiniz. Eğer bel çantası kullanmak istiyorsanız seçiminizi doğru seçim şeffaf bel çantaları olacaktır.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal