Duşa Kabin Temizliği İçin Tüyolar

Banyo temizliğinde duşa kabin temizliği tek başına zorludur. Çıkmayan su lekeleri ve ulaşılamayan noktalar gibi. Ancak birkaç tüyo ile bu zorluğu aşabilirsiniz.

26.07.2019-13:23 - (Son Güncelleme: 26.07.2019-13:20) Duşa Kabin Temizliği İçin Tüyolar

Duşa kabinler sürekli kirlenen ve yüzeyi itibari ile kolay kolay temizlenmeyen yerlerdir. Bu nedenle özel bir tüyo serisine ihtiyacınız olacaktır.

DUŞA KABİN CAMINI TEMİZLEME TÜYOLARI

1. Duşa kabin cam temizliği amacıyla, kesinlikle saf sirke karbonat kullanmalısınız. Macun kıvamına getirdiğiniz bu karışım, duşa kabin camlarını tertemiz edecektir. Fakat burada dikkat etmeniz gereken önemli bir durum bulunuyor. O da bu karşımı sürdükten sonra en az 20 dakika beklemeniz gerektiğidir. Daha sonra bol su ile düzgünce karışımı camlardan temizleyin.

2. Tercih edebileceğiniz öteki işlemlerden bir tanesi de yağmur kaydıran spreyler kullanmaktadır. Bu spreyler yalnızca dış camlar için değil, aynı zamanda duşa kabinler için de kullanılabilir. Bu ürünleri büyük mağazalarda rahatlıkla bulabilirsiniz. Bu spreyi sıkarken camın kuru olması dikkat göstermelisiniz. İlk olarak uyguladığınız işlem sonlandıktan sonra camı iyice kurulayın. Daha sonra bu spreyi sıkabilirsiniz. Peçete yardımıyla spreyi cama güzelce yedirmeniz gerekmektedir. Haftada bir kere duşa kabin temizliği bu şekilde yapabilirsiniz.

DUŞA KABİNİN GERİ KALAN KISMI İÇİN TÜYOLAR

1. Dezenfekte edici bir maddeyi, sünger ya da fırça desteğiyle köşelere uygulayın. Bunun sebebi, küflenmelerin ya da tortu birikintilerinin sıklıkla buralarda meydana gelmesinden kaynaklanmaktadır. Ulaşılması zor olabilen noktalar için de diş fırçası kullanabilirsiniz.

2. Doğal malzemelerle duşa kabin temizliği yapmak isterseniz. Bu konuda en çok seçilen ürünlerin başında sirke gelmektedir. Sirke ile duşa kabin temizliği yapmak istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey sirkeyi sorunlu noktaya uygulamak olacaktır. Bunun harcinde karbonat ve beyaz sirke karışımı da tercih edebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal