Dünyaca Ünlü Moda Markasının Tasarımı Şok Etti!

İngiltere merkezli dünyaca ünlü moda markası, yeni sezon için ürününü tanıtan bir paylaşım yaptı. Takipçilerini hayal kırıklığına uğratan marka için birçok yorum yapıldı.

23.10.2019-09:33 - (Son Güncelleme: 23.10.2019-09:31)

Dünyanın önde gelen moda markası, yeni tasarımı ile şaşkınlık yarattı. Moda dünyasının nereye gittiğine dair soruları kafalarda oluşturan tasarım geçer not alamadı.

DÜNYACA ÜNLÜ MODA MARKASININ TASARIMI ŞOK ETTİ!

İngiltere merkezli bir moda markası, Sonbahar / Kış 2019 koleksiyonundan bir paylaşım yapınca merak uyandırdı. Riccardo Tisci'nin tasarımı olan sokak giysisi değişik tasarımıyla dikkat çekti. Beklenmeyen Siluetler adıyla paylaşılan fotoğraf karesi takipçilerinden geçer not almadı. Birçok takipçi farklı tasarım hakkında çok alaycı bir bir biçimde şu yorumlarda bulundu: Bu korkunç ve şok edici bir şey. Moda dünyası nereye gidiyor?' “Adet sebebiyle kanaması giysisine geçmiş arkadaşı montunu ödünç verdi diye düşünüyorum. Çünkü farklı bir açıklaması olamaz.' 'Bu fotoğraf bana okulda adet olduğum zamanı hatırlattı. Ben de bunu yapmıştım.' 'Ceketinde dışkı varmış gibi görünüyor.' 'Bacaklarımızı ceket deliklerinden geçirip bir tulum durumuna getirebileceğimizi düşünüyorum. Markanın web sitesinde ceketin çıkarılabileceği, geri dönüşümlü malzemeden yapıldığının altı çiziliyor. Fakat bu moda takipçilerini ikna edecek gibi görünmüyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal