Çatal ve Bıçakları 2 Dakikada Tertemiz Yapın

Çatal, kaşık ya da bıçaklarınızı temizlemek için kimyasallara boğulmaya ve saatler harcamaya gerek yok. Evde yapabileceğiniz ve masrafsızca uygulayabileceğiniz bu yöntemlerle 2 dakikada çatal, bıçak ve kaşıklarınızı tertemiz hale getirebilrisiniz.

29.09.2019-10:40 - (Son Güncelleme: 29.09.2019-10:37)

Misafirlere çıkarmak için ilk günkü gibi bir çatal bıçak takımı istiyorsanız bu yöntemleri deneyebilirsiniz. Üstelik evde bulabileceğiniz malzemelerle yapabilirsiniz.

ÇATAL VE BIÇAKLARI TEMİZLEME YÖNTEMLERİ

Eski bir tencereye su doldurun, içine bir miktar çamaşır deterjanı ilave edin, ardından çatal, kaşık ve bıçakları ekledikten sonra bir süre kaynatın. Kaynama işlemi sonlanınca bol suda durulayın ve üstüne su lekelerinin kalmaması için temiz bir bezle kurulayın. Çatal, kaşık ve bıçaklarınızdan gitmeyen lekeler var ise, bir kaseye bir miktar karbonat koyun üstüne birkaç damla sirke ilave edin. Bu karışımı lekeli alanlara sürün ve iyice ovun. Bol su ile yıkadıktan sonra lekelerin yok olduğunu göreceksiniz. Geniş bir kaseye bir miktar sirke ve su ilave edin. Çatal, kaşık ve bıçaklarınızı bu suda birkaç saat dinlendirin. Daha sonra güzelce yıkayıp, kurulayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal