Bit Nasıl Temizlenir? İlaçsız Bitleri Temizlemenin Yolları

Bitler sirkelerden dönüşür ve başa bela olurlar. Erkenden önlem alınmazsa çok kötü sonuçlar doğururlar. Herkese bulaşır ve hatta daha kötü sonuçlar doğurur. Bu nedenle bir an önce müdahale etmek gerekir.

08.08.2019-11:39 - (Son Güncelleme: 08.08.2019-11:29) Bit Nasıl Temizlenir? İlaçsız Bitleri Temizlemenin Yolları

Hızla çoğalan, kepekten sirkeye sirkeden bite dönüşen bu süreçte biti yok etmek için doğal yöntemler kullanabilir ve mücadele edebilirsiniz.

BİTLERİ YOK EDEN 1. YÖNTEM

MALZEMELER

5 damla Okaliptüs yağı
5 damla Biberiye yağı
5 damla Zeytinyağı

NASIL YAPILIR?

Yağları karıştırıp bütün saç diplerinize sürün. Masaj yapmanın ardından 1 saat bekletin ve ardından bit tarağı ile tarayın.

BİTLERİ GİDEREN 2. YÖNTEM

MALZEMELER

5 damla Nane yağı
Bir miktar zeytinyağı
Elma sirkesi
Bit tarağı

NASIL YAPILIR?

Nane yağıyla zeytinyağını harmanlayın. Bu karışımı saç köklerine ve bütün saçlarınıza masaj yapın. 1 saat beklemenin ardından yıkayın. Sonrasında sirkelerin yoğun olduğu bölgelere elma sirkesi sürün. 15 dakikanın ardından bit tarağıyla tarayın. Bu işlemi 4 defa uygulayabilirsiniz.

BİTLERİ YOK EDEN 3. YÖNTEM

MALZEMELER

Vazelin
İnce dişli bit tarağı
Şampuan

NASIL YAPILIR?

Vazelin bitleri yok edebileceğiniz en etkili ürünlerden biridir. Oldukça çok miktarda vazelini alıp saç diplerinize sürün. 1 saat bekledikten ve bit tarağı ile tarayın. Ardından saçlarınızı şampuanla yıkayıp durulayın. Bu yöntemi bitene dek uygulayabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal