Çamaşır Suyu Kullanmadan Çamaşırlar Nasıl Ağartılır? Beyazlar İçin Ev Usulü Yöntemler

Beyaz giymek cesaret ister. Gün içinde dikkatli olunması gerektiğinden dolayı beyaza mesafeli yaklaşılır? Peki beyazların rengini muhafaza etmek için neler yapılır? Evde çok kolay uygulayabileceğiniz yöntemleri sizin için derledik.

22.06.2019-11:55 - (Son Güncelleme: 22.06.2019-11:30)

Rengini değiştirmeden, kıyafeti deformasyona uğratmadan beyazlar nasıl beyaz kalır? Beyazları ağartmak için çamaşır suyunun dışında başka kullanılacak olan yöntemler neler olabilir? İşte cevabı...

BEYAZLARI AĞARTAN YÖNTEMLER  

- Diş fırçasını ıslatın ve karbonat tozunun içine batırınız. Fırçayı kıyafetin üstündeki lekenin üzerinde gezdiriniz. 15 dakika beklettikten sonra yıkayabilirsiniz.

- Limon suyunu veya beyaz sirkeyi direkt kahve, çay veya çim lekelerinin üzerine dökünüz. Kumaşı leke etrafında yayınız ve yıkamadan önce 15 dakika beklemesini sağlayın.

Koltuk altındaki sararmış ter lekelerinin üstünü sofra tuzu ile ovalayınız. Üzerine bir miktar su ekledikten sonra macun haline gelen tuzu parmak uçlarınızla lekeye sürünüz ve yıkamadan önce 15 dakika bekleyip yıkayınız.

- Bu formüllerle yıkadığınız beyaz giysilerinizi ekstra ağartmak ve daha etkin bir yönteme ulaşmak için güneşin bol olduğu bir yerde kurumalarını sağlayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal