Sert Yapılı Kıyafetler Nasıl Yumuşatılır?

Yeni satın aldığınız giysilerin yapısının sert olmasından şikayetçiyseniz, yapmanız gereken belli başlı yöntemler var. Sizler için bu yöntemleri bir araya getirdik.. Yeni alınan sert yapılı kumaşlar nasıl yumuşatılır? İşte cevabı...

21.06.2019-14:41 - (Son Güncelleme: 21.06.2019-14:31)

Mağazadan satın aldığınız kıyafetler yapısı gereği sert yapıda olurlar. Paketi yeni açılmış hazır kumaş giysilerin yapısı gereği sert olması çok normaldir. Peki onları yumuşatmak için ne yapmak gerekir işte cevabı...

SERT GİYSİLER NASIL YUMUŞAR?  

- Bir leğene su doldurunuz. Suyun ılıklaştırın. Leğenin içerisine yarım bardak tuz koyunuz ve yaklaşık 3 gün giysinizi bu suyun içerisinde bekletiniz. Sonrasında makineye atabilirsiniz.

Bir leğene ılık suyu doldurun, bir fincan kadar elma sirkesi koyunuz. Kıyafetinizi suyun içerisinde bekletiniz. Kıyafetin yumuşaması için 15 dakika suyun kalmasını sağlayın. Ardından nemlendirici sabun ile yıkayıp durulayınız.

Bir leğenin içine ılık su ekleyiniz ve bir miktar bebek yağı sıkınız. Kıyafetinizi bu suyun içerisine yerleştririn.. 15 dakika kadar beklettikten sonra zeytinyağlı sabun ile güzelce yıkayınız.

Leğenin yarısına kadar ılık su doldurun ve çamaşır yumuşatıcı ekleyiniz. Kıyafeti bu suya batırdıktan sonra bekletebildiğiniz kadar bekletiniz. En az 30 dakika uygundur.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal