Bronzlaştırıcı Maskeler

Bronz bir tene sahip olmak için evde basit maskeler hazırlayabilirsiniz. Cildinize zarar vermeyecek yöntemlerle hayalinizde bronz tene kavuşabilirsiniz. Solaryum merkezlerine gitmeden ve sağlığa zarar veren yapay ürünler kullanmadan nasıl bronzlaşacağınızı biliyor musunuz?

13.06.2020-16:09 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-16:07) Bronzlaştırıcı Maskeler
Bronz bir tene sahip olmak için evde basit maskeler hazırlayabilirsiniz. Cildinize zarar vermeyecek yöntemlerle hayalinizde bronz tene kavuşabilirsiniz. Solaryum merkezlerine gitmeden ve sağlığa zarar veren yapay ürünler kullanmadan nasıl bronzlaşacağınızı biliyor musunuz? Bronzlaştırıcı maskeler nelerdir? Nasıl hazırlanır? Bilmeniz gereken tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.
En Kolay Bronzlaştırıcı Maske Nasıl Yapılır?
Bronz bir tene sahip olmak için kolayca bulabileceğiniz malzemelerden bir karışım yapmanız mümkün. Evde düzenli aralıklarla maske yaparak kısa sürede istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. En kolay bronzlaştırıcı maskeyi yapmak için ihtiyacınız olan sadece zeytinyağı, esmer şeker ve çilek. Hem sağlığınıza zarar vermeyen hem de kısa sürede etkisini gösterecek maskeyi haftada bir kez uygulamanız yeterli.
Maske yapmak için; 1 çay kaşığı zeytinyağı, 4 çay kaşığı esmer şeker, 1 tane çilek hazırlayın. Öncelikle çileği ezmeniz ve püre haline getirmeniz gerekiyor. Bir çatal yardımı ile ezebilirsiniz. Daha sonra bir kabın içerisinde esmer şeker ve zeytinyağı ile karıştırın. İyice karıştırdıktan sonra maskenizi direkt uygulayabilirsiniz. Bronzlaşmak istediğiniz bölgeye maskeyi sürün. 10-15 dakika bekledikten sonra ılık su ile durulayın. Haftada bir kez uygulayarak kısa sürede istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz.
Evde Bronzlaşmak için Ne Yapılmalı?
Evde bronzlaşma için yapabileceğiniz farklı maskeler vardır. Yapay ürünler kullanmak yerine sağlığınıza zarar vermeyen malzemelerden doğal maskeler elde edebilirsiniz. Evde kısa süre içerisinde bronz bir tene kavuşabilirsiniz.
• Evde bronzlaşmak için 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve 1 yemek kaşığı rendelenmiş havucu karıştın. Yağın emilmesi için 15 dakika kadar beklemeniz yeterli. Daha sonra maskeyi bronzlaşmak istediğiniz yere sürebilirsiniz. 20 dakika bekledikten sonra ılık su ile temizleyin. Haftada bir kez uygulayarak evde bronz bir tene sahip olabilirsiniz.
• Cilde yararlı olan dut ve bal ile de maske yapabilirsiniz. 1 tatlı kaşığı bal, 1 adet kara dut maske yapmanız için yeterli. Bir kabın içerisinde malzemeleri iyice karıştırarak maskenizi hazırlayın. Bronzlaşmasını istediğiniz bölgeye sürün ve 15 dakika bekleyin. Daha sonra ılık su ile yıkayabilirsiniz.
• Kısa sürede bronz bir tene sahip olmak için çiğ kakao ile maske hazırlayabilirsiniz. 2 yemek kaşığı çiğ kakao, 2 yemek kaşığı beyaz nemlendiriciyi bir kap içerisinde iyice karıştırın. Maskeyi hazırladıktan sonra bronzlaşmak istediğiniz bölgeye sürebilirsiniz. Haftada bir kez uygulayarak kısa sürede istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz.
Bronzlaştırıcı Maske Nasıl Yapılır?
Bronzlaştırıcı maskeler evde kolaylıkla yapabileceğiniz etkili maskelerdir. Elde etmek istediğiniz ten rengine göre çiğ kakao kullanarak farklı malzemeleri birleştirebilir ve maske elde edebilirsiniz. Zeytinyağı, nemlendirici ve bal renk veren malzemelerle karıştığı zaman sürülebilir hale gelecektir. Koyu bir ten istemiyorsanız esmer şeker, havuç gibi malzemeleri tercih edebilirsiniz. Daha koyu görünüm kazanmak için siyah çay, çiğ kakao, kara dut malzemelerini bal ile karıştırmanız yeterli. Sağlığa zarar vermeyen bu maskeleri haftada 1-2 kez uygulayabilirsiniz.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal