Aralık Ayında Akrep Burcunu Bekleyen Tehlike Nedir?

2 Aralık tarihinde Jüpiter oğlak burcuna geçiyor ve bu durumu akrep burcuna etkileri oldukça fazla. Peki akrep burcunu ne gibi olaylar bekliyor? Aralık ayında akrep burçlarının astrolojik yorumu haberimizde.

02.12.2019-09:50 - (Son Güncelleme: 02.12.2019-09:23)

2 Aralık itibariyle akrep burcunu ne gibi olaylar bekliyor? Aralık ayında akrep burçlarının astrolojik yorumu haberimizde.

ARALIK AYINDA AKREP BURCUNU NE BEKLİYOR?

İletişimle alakalı bir işiniz varsa kesinlikle yüzünüzün güleceği bir ay olacak, Şansınız sizinle. Bu ay iş ile ilgili tanışacağınız insanlardan destek göreceksiniz. Her zaman işler tahmin edildiği gibi yürümeyebilir aman sinirlerinize hakim olmalısınız aksi takdirde görülmesi muhtemel destekler yerini kösteğe bırakacak. Mutlaka sabrınızı muhafaza edin. 9 Aralık’ta Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor, 29 Aralık’a kadar finansal durumunuzla ilgili bir gelişme yaşayabilirsiniz.

Özellikle 12 Aralıktan sonra elektronik ortamlardaki para transferlerine dikkat etmelisiniz. Bu ay aileye ilgiyle yöneliyorsunuz ve aileye yeni birisi katılıyor olabilir ya da büyük bir gayrimenkul alışı gerçekleşebilir. 20 Ocak tarihine kadar yeni iş fırsatları oluşturabilir ya da değerlendirebilirsiniz. Çünkü aklınız bu aralar fazlasıyla açık ve düşünceler derya deniz. Bu ay dışa dönük bir ay olacak sizin için . Hem iş hayatında hem aile hayatınız bir takım olumsuzlıklara rağmen sabrınızın da sayesinde çok keyifli başarılı yeni girişimlerle dolu bir ay olacak.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal