Akrep Burcu

Su grubu burçları arasında yer alan akrep burcu, 23 Ekim 21 Kasım tarihleri arasında doğan bireylerin sahip olduğu burçtur.

18.07.2020-17:59 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-17:57) Akrep Burcu

Anlaşabildikleri burçlar, kendi burç grubuna ait burçlardır.  Bu burcu genel karakteristik özellikleri şu şekilde anlatılabilir:

Akrep Burcunun Genel ve Karakteristik Özellikleri Nelerdir? 

Akrep burcunun en keskin ve görsel özelliği bir şey muhakkak tutkuyla yapıyor olmasıdır. İstediği hedefe ulaşabilmek için her şeyi gözden çıkarabilecek kadar Gözü Kara olan Akrep burçları hiçbir şeyi yarım bırakmak istemez ve istedikleri şeyi ulaşabilmek için canla başla çaba sarf ederler.

Sevgiyi aşkı tutkuyu asla amatörce yaşamaz, tutkulu oldukları şeylerin önüne geçmeye çalışan insanlardan tek tek özenle ve sabırla kurtulmaya çalışırlar. Çünkü akrep burcu, insanlara için değerli olan asıl şey tutkulu olduğu şey için yaşamak ve hatta onun için ölmektir. Plüton ve Mars gezegeninin yönetimi altında yer alan akrep burcunun uğurlu taşları opal ve laldir. Bu ise şu anlama gelmektedir: her ne kadar ateşli bir şekilde tutkuyla istediği şeye ulaşmak isteselerdi, aslında hedefledikleri şeyi sakinlik huzur ve mutluluktur. Hedefledikleri sakinliği huzura ve mutluluğa ulaşabilmek için, tüm engelleri engellemeleri tek tek açmaya hazırdır. Maddecilerden hiç hoşlanmayan akrep burcu insanları Ruhani özellikleri ile dikkat çekmekte ve çok fazla gerçekçi olan insanlardan kaçınmaktadır.

Akrep burcu insanlarının hayalleri, bu insanların ayaklarını yerden kesmektedir bu yüzden akrep burcu insanları, onları bu gerçekçi bir düzen içinde almaya çalışan hayatı çoğu zaman reddetmektedir. Hayata karşı koymaya çalışan başıbozuk tavırları sebebiyle oldukça dikkat çeken akrep burcun insanları ne kadar düşseler de asla bu özelliklerinden vazgeçmezler. Çünkü akrep burcu insanları için önemli olan şey bir şeyi yaparken yanlışa düşmek değildir. Asıl önemli olan bir şeyi yaparken tutkuyla yapmak ve ona aşk ile sarılmaktır.

Akrep Burcu Kadınlarının Genel Özellikleri

Akrep burcu kadınları bu burcunun en keskin özelliği olan bir şeyi aşk ve tutku ile yapma özelliğini tamamen sırtlanmaktadır. Bu kişiler çok fazla tutku ile bir şeyler yaptıkları için karşılarında yine tutku ile cevap olsun isterler. Kişiler duygularını katıldıkları zaman fazla çok tehlikeli olabilirler aynı zamanda bu tehlike ile onları herhangi bir şey konusunda engellemeye çalışan kişilere karşı oldukça sert tavır alabilirler. Bu bireyler herhangi bir kimse ile sorun yaşadıkları takdirde bu kişilere karşı tutkularını tamamen kaybeder ve o kişilere karşı anlayışını yitirirler. Yapıları itibariyle hareketli ve canlı olan akrep burcu kadınları, tutkularını kaybettiklerini zaman kimse ile uzlaşma yolunu, orta yol bulma yöntemini tercih etmezler.

Akrep Burcu Erkeklerinin Genel Özellikleri Nelerdir?

Akrep burcu erkekleri tıpkı kadınlar gibi oldukça tehlikeli olabilen canlılardır. Akrep burcu Kadın-erkek gözetmeksizin tüm genel ve karakteristik özelliklerini yansıtabilme özelliğine sahiptir. Herhangi bir şeyi çok istedikleri takdirde o şeye ulaşabilmek için her yolu mübah olarak görebilmektedirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal