Aslan Burcunun Taşı

Zodyak’ın kendine tutkunlarından Aslan burcu, özgüvenli ve mağrur tavrıyla öne çıkıyor. Aslan burcu, Zodyak’ın beşinci burcudur. Peki, Aslan burcunun taşı nedir?

18.07.2020-17:51 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-17:50) Aslan Burcunun Taşı

23 Temmuz ve 22 Ağustos tarihleri arasında doğanların burcu Aslan’dır. Elementi ateş, yönetici gezegeni Güneş, rengi altın sarısı ve turuncu, vücutta temsil ettiği yer ise kalp ve omurgadır.
Aslan burcunun taşı sıkça merak edilen konulardan biridir. Ancak gelmişken biz size Aslan burçları hakkında biraz bilgi verelim, sonra da Aslan burcunun taşı nedir bir bakalım.

Aslan Burcunun Özellikleri Ne?

Aslan burcundaki insanlar, mağrur, özgüvenli ve gururludur. Burunlarından kıl aldırmazlar. Gösterişe ve estetik kriterlere düşkündür. Aynı zamanda sanata da meraklıdır. Aslan burcu kadını, giyinmeye ve kendini göstermeye bayılır. Gittiği yerlerde ilk dikkat çekenlerden biridir. Gururunu kıracak davranışlardan uzak durulması tavsiye edilir.

Aslan burcu erkeği ise pohpohlanmaya bayılır. Gururunun okşanmasını sever. Kendisine hizmet edilmesini ister. Aynı zamanda babalık özelliklerine de korumacılık ve kollamacılık gibi eğilimleriyle sahiptir.

Aslan burcu kadınları, genellikle canlı renklerle yapılmış kombinleri, iddialı parçaları, gösterişli kıyafetleri ve parlak aksesuarları sever.

Aslan burcu, sabit bir burçtur. Mevsim ortasına denk gelmektedir. Dengeleyici bir burçtur. Aslan burcu doğuştan lider ve sanatçıdır. Cana yakın ve hayat dolu bir yapıya sahiptir.

Aslan Burcunun Diğer Burçlarla Arası Nasıl?

Aslan burcunu öve öve bitiremedik. Peki, bu mağrur burcun diğer burçlarla arası nasıl? İlk olarak Aslan burcunun iyi anlaştığı burçlara bakalım. Aslan burcu, Yay, Koç ve Kova burçlarıyla epey iyi anlaşır. Sözgelimi, Yay burcuyla dinç ve coşkulu bir uyum yakalar. Koç burcuyla birbirine benzeyen yönleri, bencil, tutkulu ve enerjiktir.

Aslan burcunun anlaşamadığı burçlar ise Oğlak, Boğa ve Akreptir. Boğa burcu tutumludur, Aslan burcu anı yaşar. Oğlak ve Aslan burçlarının anlaşacak o kadar az konusu vardır ki, pek iletişime de geçmezler. Akrep ve Aslan burcunun ikisi de güçlü kişilik yapısına sahiptir ancak, bunu beraber yürütemezler.

Aslan Burcunun Olumsuz Özellikleri Neler?

Aslan burçlarının kendilerine olan tutkuları, bazen aşırıya kaçmalarına neden olabilir. Aynı zamanda, başkaları üzerinde hükmetmeyi severler. Aynı zamanda şımartılmaya da biraz düşkündürler. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, Aslan burçları aynı zamanda sabit fikirli, inatçı olabilir ve dünya etrafında döndüğü için her olayı kişisel algılama olasılığı yüksektir.

Aslan Burcunun Taşı Nedir?

Aslan burcunun taşı, kendi ihtişamına yakışacak şekilde, Kristal Kuvars’tır. Kuvars kristali, buz anlamına gelir ve aydınlık kaynağını temsil etmektedir. Radyasyonu da toplar. Aynı zamanda stres taşı olarak da bilinir.

Aslan burcunun taşı olan Kristal Kuvars dışında, Aslan burcuna iyi geldiği düşünülen taşlar, Firuze, Obsidyen, Opal, Topaz, Zirkon, Kaldedon, Elmas, Kehribar, Yakut, Sitrin, Aventurin, Kaplangözü ve Oniks’tir.

Diyelim ki Aslan burcunda biri Yakut taşı kullanıyor, o zaman burcundan gelen şans ve güvenin yakutla iki katına çıktığını düşünün…

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal