7 Adımda Romantik Akşam Yemeği Hazırlama!

Sevgilinize, eşinize romantik bir masa hazırlamak istiyorsunuz ama kafanız mı karışık? Öncelikle masanızın normal günlerden biraz daha özenli olması gerekiyor. Tam anlamıyla romantikliği hissettirmelisiniz! İşte gecenize farklı bir büyü katarak, aşkı hissetmenizi sağlayacak 7 mükemmel öneri…

11.08.2018-14:15 - (Son Güncelleme: 11.08.2018-13:46) 7 Adımda Romantik Akşam Yemeği Hazırlama!

Sevgilinize, eşinize  romantik bir masa hazırlamak istiyorsunuz ama kafanız mı karışık? Öncelikle masanızın normal günlerden biraz daha özenli olması gerekiyor. Tam anlamıyla romantikliği hissettirmelisiniz! İşte gecenize farklı bir büyü katarak, aşkı hissetmenizi sağlayacak 7 mükemmel öneri…

Masa düzeninizi romantikleştirin!

MASA DÜZENİNİZİ ROMANTİKLEŞTİRİN

Masanızı alışılagelmiş görüntülerden kurtarın! Bunun için masa örtüsünü kırmızı tonlarda kullanabilirsiniz. Özel günler için sakladığınız yemek ve kadeh takımlarını örtünüzün üzerine yerleştirin. Masanızın belirli kısımlarına gül yaprakları serperek çekici bir atmosfer yaratın. Küçük süslemeler kullanarak masanızı daha renkli bir hale getirebilirsiniz. Mumları da unutmamak gerek tabii! Romantizmin rengi olan kırmızıyı, mum tercihlerinizde de kullanabilirsiniz. Mumlar ortamın loş olmasını sağlar ve gizemli bir hava yakalamış olursunuz.

MÜZİK

Müzik, ortamın loşluğunu tamamlamalı. Bunun için romantik ve yavaş müzikler tercih etmelisiniz. Eğer sevgilinizle beraber severek dinlediğiniz bir şarkı varsa, gecenin anlamına daha uygun olur.

MİS KOKU

Kokulu mumlar kullanabilirsiniz. Basite kaçmak istemem, her şey daha güzel olsun diyorsanız tütsüler yakabilirsiniz. Vanilya veya çikolata kokusu romantik bir akşam yemeği için en uygun kokulardır. Bu kokular etrafınızı sararken siz de o anın keyfini doya doya çıkartın!

ROMANTİK AKŞAMIN OLMAZZSA OLMAZI

Kırmızı et yemekleri ve yanında kırmızı bir şarap ideal bir seçim olacaktır. Şarap gecenize ayrı bir tat katacaktır. Alkol kullanmıyorsanız, egzotik meyvelerden hazırlanmış lezzetli bir meyve kokteyli geceye renk katacaktır!

YEMEK VE TATLI

Masanızın şıklığını tamamlayan şeyler, damak zevkinize uygun olarak hazırlanmış lezzetli, özel yemekler ve tatlılar olsun. Her gün evde yaptığınız yemekler ve tatlılar değil de daha uğraş ve özen gerektiren şeyleri tercih etmelisiniz. Daha önce yapmadığınız lezzetleri deneyerek risk alın. Farklı tatlarla gecenizi daha özel kılın! Yemek tercihinizi kırmızı etten yana kullanabilirsiniz. Çünkü kırmızı et ve şarap ayrılmaz ikililerden biridir. Tatlı olarak masanızda çikolata tabağı veya çikolata sosu olsun. Eğer çikolata sosu kullanacaksınız meyve tabağı da hazırlamalısınız. Çikolata ve meyvelerin birleşimi size mutluluk verecek!

ANILARINIZI ETRAFINIZDA HİSSTTİRİN

Birlikte çekildiğiniz fotoğrafları odanızın bir köşesinde mutlaka bulundurun. Bu fotoğraflar sizi geçmişe götürerek ortama yumuşaklık katacak, o anları tekrar hatırlatıp gülümsemenizi sağlayacak!

TABAĞIN KENARINA İLİŞTİRİLMİŞ BİR NOT

Sevgilinizin yemek tabağının kenarına, ona özel sevgi sözleri yazdığınız bir not kağıdını yerleştirebilirsiniz. Şık ve özenle hazırlanmış bir masada, kendine özel bir not gördüğünde daha da mutlu olacak!

 Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın

 

 

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal