66.380 Bin Lira Maaşla İngiltere Kraliçesi'nin Çalışanı Olabilmek İçin...

İngiltere Kraliçesi ikinci Elizabeth'in sosyal medya sorumlusu aradığını bir sosyal medya tarafından duyurmasıyla birlikte dünya bunu konuşmaya başladı. Kraliçe'nin çalışanı olabilmek için ne yapmak gerek?

14.12.2019-11:10 - (Son Güncelleme: 14.12.2019-11:10)

 Kraliçe'nin çalışanı olabilmek için ne yapmak gerek? İngiltere Kraliçesi ikinci Elizabeth'in sosyal medya sorumlusu aradığını bir sosyal medya tarafından duyurmasıyla birlikte dünya bunu konuşmaya başladı.

KRALİÇE ELİZABETH'İN SOSYAL MEDYA ÇALIŞANI OLABİLMEK İÇİN GEREKENLER

Buckingham Sarayı Kraliçe İkinci Elizabeth'in 'dünya sahnesinde ve kamuoyu önündeki imajını' sosyal medyaya taşıyacak bir uzman arıyor. LinkedIn ağına verilen iş ilanında 'öğle yemekleri bedava' deniyor. Buckingham Sarayı Kraliçe İkinci Elizabeth'in sosyal medya hesaplarını yönetip yönlendirecek bir dijital işler sorumlusu arıyor. LinkedIn sitesine verilen iş ilanında dijital teknoloji dünyasının uzmanları ilana başvurmaya davet ediliyor. 

24 Aralık'a kadar başvurulabilecek olan iş "Kraliçe'nin kamuoyu nezdinde ve dünya sahnesindeki görünürlüğünü sürdürmenin yeni yollarını bulmak için durmaksızın çalışmayı gerektiriyor." Kraliçe'nin Sosyal Medya Sorumlusu tek başına çalışmayacak, sosyal medya platformlarında Kraliyet ailesinin imajını yansıtmakla görevli bir ekibin başına geçecek. İlanda işe alınacak kişiye, tecrübesine bağlı olarak yılda brüt 45 bin ila 50 bin sterlin (350 bin ila 66 380 bin lira) arasında bir maaş teklif ediliyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal