İstanbul'da akılalmaz olay: Ev sahibi evini kiralayan kiracıları eve kilitledi!

Avcılar'da bir ev sahibi, kiracısının daireyi oda oda başkalarına kiraladığını öğrenince kapıları kilitledi, apartmanda arbede yaşandı.

16.05.2022-09:14 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-12:00) İstanbul'da akılalmaz olay: Ev sahibi evini kiralayan kiracıları eve kilitledi!

İstanbul Avcılar'da evini kiraya veren ev sahibi ile kiracıları arasında ilginç bir olay yaşandı. Ev sahibi, kiraladığı evinde oturan kiracılarının evini oda oda farklı kişilere, yüksek ücretlerle kiraladığını öğrendi. Tuttuğu evi kiraya veren kiracı ile ev sahibi arasında kavga çıktı. Ev sahibi dairenin kapısını 3 kiracının üzerine kilitleyerek şikâyetçi olmak için polis karakoluna gitti. Evde mahsur kalan kiracılar ise itfaiyeyi aradı.

Avcılar'da bulunan Merkez Mahallesi, Talimhane Sokak'taki bir apartman dairesinde ilginç bir olay meydana geldi. Söz konusu dairenin sahibi 2 ay önce dairesini kiraladı. Daireyi tutan kiracılar ise evin odalarını yüksek ücret karşılığında başka kişilere kiraladı. Ev sahibi durumu fark edince, ev sahibi ile evi kiraya verdiği 3 kişi arasında tartışma çıktı. Ev sahibi kiracılarının üzerlerine kapıyı kilitleyerek, şikayetçi olmak üzere Avcılar Polis Merkezi'ne gitti.

İtfaiye ekipleri müdahalede bulunmadı

Evin içinde kilitli kalan kiracılar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak, evde mahsur kaldıkları ihbarında bulundu. Olay yerine gelen itfaiye ekibi, ev sahibi ile kiracılar arasında anlaşmazlık yaşandığını öğrenince müdahalede bulunmadı. 

İstanbul'da Akıl Almaz Olay!

Kaçmalarını engellemek için kapıyı kilitledi

Ev sahibi, polise şikâyette bulunduğunu, kiracıların kaçmasını engellemek için kapıyı kilitlediğini ifade etti. İtfaiye ekibi geri dönerken, ev sahibi kapıyı açarak kiracıların evi terk etmelerini istedi. Bu sırada kiracılarla ev sahibi arasında arbede yaşandı. Kavga büyüyünce kiracılar evden kaçtı. 

Mehlika Karadayı
mehlikakaradayi@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal