İstanbul Sokaklarında Sessizlik

Yeni tip koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı sebebiyle İstanbul sokakları sessiz kaldı. Vatandaşlar temel alışveriş ihtiyaçlarını karşılayıp, evlerinde oturdu.

20.02.2021-19:26 - (Son Güncelleme: 20.02.2021-19:26) İstanbul Sokaklarında Sessizlik

İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs tedbirlerinden biri olan sokağa çıkma yasağı uygulamasına devam edildi. Vatandaşların kurallara uyduğu ve evde oturdukları gözlemlendi. 

Sadece dışarı çıkmalarına izin verilenlerin dışarıda bulunduğu, buna rağmen sokakların boş kaldığı İstanbul'da, İBB CepTrafik uygulamasına göre kentteki trafik yoğunluğu saat 18.30 itibariyle yüzde 1 olarak görüldü.

Tüm bu rakam ve görüntüye rağmen polisin tedbiri elden bırakmadığı ve ana yollarda denetimini sürdürdüğü görüldü. Belirli noktalara kontrol noktaları oluşturan polis, sürücülerin izin belgeleri olup olmadığını inceledi. 

Bazı vatandaşlar ise hafta sonu kendisine tanınan market ve alışveriş ihtiyacı doğrultusunda market, bakkal, manav ve kasap gibi dükkanlarda olduğu görüldü. Belediye çalışanları ise sokak ve caddelerde temizlik yaptı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal