İETT'lerde Yeni Dönüşüm

İETT bünyesinde altındaki 3 bin 50 özel halk otobüsü ve Ulaşım AŞ otobüsü, sarı renge boyanıyor. Otobüslere yeni özellikler de ekleniyor. Değişim işlemi sona eren 900 otobüs, İstanbullulara hizmet etmeye başladı.

19.05.2021-16:19 - (Son Güncelleme: 19.05.2021-17:29) İETT'lerde Yeni Dönüşüm

İstanbul’daki özel halk otobüsleri sarı renk oluyor. Yapılan anlaşma ile erguvan ve turkuaz renklerinde olan 3 bin 50 özel halk otobüsü, sarı renge boyanmaya başladı.

Dönüşüm için servise gönderilen özel halk otobüsleri,  etiketlerden temizleniyor, zımpara ile temizlenip macun çekiliyor. Maskelemenin ardından boyama işlemi başlıyor. Sonrasında pasta cila yapılıyor. Otobüslere yeni donanımlar da ekleniyor.

''YENİ TEÇHİZATLAR TAKILIYOR''

Araçlardaki sadece renkle kalmıyor. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) Başkanı Göksel Ovacık, otobüslerin aynı renk ve aynı kalitede olması için mavi ve erguvan renkli otobüslerin sarıya boyanacağını ve yeni teçhizatlar (GPS, kamera) takılacağını söyledi.

3 bin 50 otobüsten 900'ü boyandı. Geriye kalan otobüslerin de önümüzdeki aylar içerisinde boyanarak İstanbulluların hizmetine sunulması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal