Hertha Berlin Açıkladı! "Test Pozitif Çıktı"

Almanya Bundesliga kulüplerinden Hertha Berlin’de bir futbolcunun görülen belirtiler üzerine yapılan coronavirüs testi pozitif çıktı.

17.03.2020-15:19 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-15:15) Hertha Berlin Açıkladı! "Test Pozitif Çıktı"

Alman kulübü Hertha Berlin, bir futbolcunun coronavirüse yakalandığını belirtti. Kulüpten gelen açıklamada, oyuncunun acilen diğer gruptan ayırıldığı; futbolcular, teknik ekip ve kulüp çalışanının karantinaya girdiği açıklandı.

Gerçekleşen durum sonrasında futbolcuların bireysel antrenmanlara devam edeceği vurgulayarak, 3 günlük bireysel idmanların ardından takım olarak bugün yapılması düşünülen antrenman öncesinde böyle bir olay olması üzerine, oyunculara yeni kişisel çalışma takvimi verildiği, başka vaka olup olmadığının araştırılacağı belirtildi.

MİCHAEL PREETZ: EN ÖNEMLİ ŞEY KURALLARA UYULMASI

Şu anlık futbolcuların evlerinde kişisel çalışmalara devam edeceğini yineleyen mavi-beyazlı takımın sportif direktörü Michael Preetz, “Vaka sayındaki hızlı artış sonrasında virüs er ya da geç takımda görülebilirdi. Şu anda en önemli şey herkesin kurallara uyması. Durumu olduğu gibi kabul etmeliyiz. Takım sahada birlikte durabilene kadar, oyuncular evlerinde antrenörlerimizin verdiği günlük antrenmanlarını yapacaklar” şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal