Harry Kane: Bizim İçin Utanç Vericiydi!

Tottenham'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Zagreb'e elenmesinin ardından Harry Kane ilgi çekici açıklamalarda bulundu.

22.03.2021-14:43 - (Son Güncelleme: 22.03.2021-14:43) Harry Kane: Bizim İçin Utanç Vericiydi!

Premier Lig'i ekiplerinden Tottenham, UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçı 2-0 kazandığı karşılaşmanın rövanşında Dinamo Zagreb'e 3-0 yenilerek Avrupa Ligi'ne veda etti. Muhteşem geri dönüşe imza atan Dinamo Zagreb çeyrek finale adını yazdıran taraf oldu.

İlk yarısı berabere biten karşılaşmada ilk gol 62. dakikada Orsic'ten geldi. Takımının ikinci golünü de kaydeden Orsic, 82. dakikada durumu 2-0 getiren golü attı. Bu skorla tamamlana maç uzatmalara taşındı. Uzatmalarda ise farkı 3'e çıkaran Orsic, hat-trick yaparak takımını çeyrek finale çıkaran isim oldu.

Maç sonunda mağlubiyet hakkında konuşan Tottenham'ın yıldız oyuncusu Harry Kane; 'Bizim için gerekliydi. Son birkaç maç yeterince iyi değildik. Hafta içi bizim için utanç vericiydi. Geri dönmemiz gerektiğini biliyorduk. Milli araya, 3 mağlubiyet ile girmek istemedik.' ifadelerini kullandı.

'Son maçlarda standartlarımızın altındaydık. Performansımızı geri almak güzeldi. Herkes savaşıyor, vücudunu tehlikeye atıyor. Sezonun geri kalanında ilk dördü zorlamak için yapmamız gereken şey bu.' şeklinde sözlerini tamamladı.

Tottenham, Premier Lig'in 29. haftasında deplasmanda Aston Villa'yı 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal