Kasımpaşa'da Fuat Çapa Dönemi Bitti!

Kasımpaşa, bu sezon 3. Teknik Direktörü olan Fuat Çapa ile yollarını ayırdığını açıkladı. Karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı açıkladı.

22.03.2021-14:15 - (Son Güncelleme: 22.03.2021-14:15) Kasımpaşa'da Fuat Çapa Dönemi Bitti!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinde Kasımpaşa, Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından Teknik Direktörü ile yollarını ayırdı. 

Bu sezon üçüncü Teknik Direktörü ile yollarını ayıran Kasımpaşa, yaptığı açıklamada Teknik Direktör Fuat Çapa ile karşılıklı olarak yollarının ayırdığını duyurdu. Çapa daha önce de Ocak 2011 ve Şubat 2020 tarihlerinde Kasımpaşa'da görev almıştı.

Kasımpaşa kulübünden yapılan yazılı açıklamada; 'Teknik Direktörümüz Fuat Çapa ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Hocamıza ve ekibine kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz.' ifadeleri yer aldı.

İstanbul ekibi Kasımpaşa sezona Mehmet Altınparmak  ile başlayıp 7 maç sonunda İrfan Buz'u takımın başına getirmişti. İrfan Buz sadece 2 maça çıkarak görevinden alınmıştı.

Fuat Çapa ile 20 maça çıkan Kasımpaşa, Süper Lig'de 31 puanla 15. sırada bulunuyor.

Teknik adam, Kasımpaşa başında 20 maça çıkarken bu karşılaşmalardan 5 galibiyet elde edebildi. 11 maçında ise mağlubiyetle ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'de son 5 maçında galip gelemeyen Kasımpaşa, 36 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Son galibiyetini evinde Karagümrük'e karşı 3-2'lik skorla almıştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal