YPG'li Teröristler Türk Zırhlısını Görünce Apar Topar Kaçtı

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinin karşısında yer alan Suriye’nin Tel Abyad şehrinde hareketli dakikalar yaşandı. Sınırdaki gümrük binasına araçla gelen PKK/PYD-YPG’li teröristler, sınır hattında hareket eden Türk zırhlısını görünce apar topar kaçtı.

09.08.2019-15:29 - (Son Güncelleme: 09.08.2019-15:23) YPG'li Teröristler Türk Zırhlısını Görünce Apar Topar Kaçtı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında yer alan Suriye'nin Tel Abyad şehrinde hareketli dakikalar yaşandı. Sınırdaki gümrük binasına araçla gelen PKK/PYD-YPG'li teröristler, sınır hattında ilerleyen Türk zırhlısını görünce apar topar kaçtı.

TÜRK ZIRHLISINI GÖRÜNCE APAR TOPAR UZAKLAŞTILAR

Türkiye ile ABD arasında Suriye'nin kuzeyinde kurulması düşünülen 'Güvenli Bölge' üstünde anlaşma sağlanmasının sonrasında gözler tekrar sınıra çevrildi. Yoğun bir biçimde askeri sevkiyatların sürdüğü sınır hattında dikkat çeken bir hareketlilik yaşandı. Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında olan PKK/PYD-YPG terör örgütünün kontrolündeki Tel Abyad'ta hareketli dakikalar meydana geldi.

Terör örgütü mensubu bir grup, araçlarla Suriye tarafındaki gümrük bölgesine geldi. Bir süre gümrük bahçesinde gezen teröristler, sınır devriyesi atan Türk zırhlısını görünce araçlarına binerek apar topar bölgeden kaçtı. Teröristlerin kaçmasının sonrasında Türk zırhlısı tekrar görev noktasına döndü. O anlar ise saniye saniye kameralara kaydedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal