Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Yoğun Sisten Dolayı İstanbul Boğazı Gemi Geçişlerine Kapatıldı

İstanbul Boğazı yoğun sisten dolayı kısıtlı görüş sebebiyle gemi geçişlerine çift yönlü olarak kapatıldı.

23.02.2018-10:12 - (Son Güncelleme: 23.02.2018-10:00) Yoğun Sisten Dolayı İstanbul Boğazı Gemi Geçişlerine Kapatıldı

İstanbul Boğaz'ında yoğun sisten kaynaklanan kısıtlı görüş yüzünden gemi geçişleri çift yönlü geçici olarak durdurulduğu duyuruldu.

İstanbul Liman Başkanlığından yapılan açıklamada, "İstanbul Boğazı'nda yoğun sis nedeniyle görüşün yarım milin altına düşmesinden ötürü gemi geçişleri 23 Şubat tarihinde saat 04.00'te çift yönlü olarak askıya alınmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan hava tahminleri konusunda en önemli bilgi merci olan meteorolojiden son dakika hava durumu uyarıları gelmeye devam etmekte. Meteoroloji resmi sitesinde yer alan haritalı hava durumu raporlarına göre hafta sonu ülkenin bazı bölgelerinde kar yağışı beklenildiği gibi; ülkemiz nüfusunun en yoğun olduğu şehir olan İstanbul'da da hava durumu en çok araştırılan konular arasında yer almakta. 

Takvimlerin 23 Şubat'ı gösterdiği bugün; yurttaşlar hava durumu bugün nasıl? sorusunun cevabını merak ediyor. Özellikle bu kış İstanbul'da hiç kar yağmaması meteorolojinin daha da sıkı takip edilmesini sağlamakta. Vatandaşların çoğu bu kış İstanbul'a kar yağmayacağını düşünürken kimi ise kar yağmadan kışın bitmeyeceğini düşünmekte.

YURTTA HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın doğusu, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Antalya kıyıları, Muğla, Çorum, Amasya, Samsun, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle hafif yağmur ve sağanak, Hakkari çevrelerinde yer yer karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması beklenmekte.

Son Dakika Yaşam Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;