Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Meteoroloji'den Son Dakika Uyarısı! Sağanak Yağış Geliyor

Hafta sonu için dışarıya çıkmayı planlayan İstanbullulara kötü haber meteorolojiden geldi!

23.02.2018-09:48 - (Son Güncelleme: 23.02.2018-09:29) Meteoroloji'den Son Dakika Uyarısı! Sağanak Yağış Geliyor

Hava tahminleri konusunda en önemli bilgi merci olan meteorolojiden son dakika hava durumu uyarıları gelmeye devam etmekte. Meteoroloji resmi sitesinde yer alan haritalı hava durumu raporlarına göre hafta sonu ülkenin bazı bölgelerinde kar yağışı beklenildiği gibi; ülkemiz nüfusunun en yoğun olduğu şehir olan İstanbul'da da hava durumu en çok araştırılan konular arasında yer almakta. 

Takvimlerin 23 Şubat'ı gösterdiği bugün; yurttaşlar hava durumu bugün nasıl? sorusunun cevabını merak ediyor. Özellikle bu kış İstanbul'da hiç kar yağmaması meteorolojinin daha da sıkı takip edilmesini sağlamakta. Vatandaşların çoğu bu kış İstanbul'a kar yağmayacağını düşünürken kimi ise kar yağmadan kışın bitmeyeceğini düşünmekte.

YURTTA HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın doğusu, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Antalya kıyıları, Muğla, Çorum, Amasya, Samsun, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle hafif yağmur ve sağanak, Hakkari çevrelerinde yer yer karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması beklenmekte.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen hava tahminlerine göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, kuzeybatı kesimlerde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genelliklegüney, Marmara'da ve Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Son Dakika Yaşam Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;