Yeni Gümrük Kapısının Adı Belli Oldu!

Eli kanlı terör örgütü mensupları tarafından zor şartlar altında kalan Afrinlilere insani yardımların iletilebilmesi için Hatay'da yeni bir gümrük kapısı hazırlanıyor. Yeni açılacak gümrük kapısının adı belli oldu.

05.04.2018-14:13 - (Son Güncelleme: 05.04.2018-14:06) Yeni Gümrük Kapısının Adı Belli Oldu!

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Zeytin Dalı Operasyonu ile terör unsurlarından arındırdığı Afrin'e yapılan desteklerin sorunsuz olarak iletilmesini sağlamak amacıyla Hatay'dan bölgeye geçiş için yeni bir gümrük kapısı açılmasına arar verildi.

Afrin'de bulunan insanlara insani yardımların daha rahat iletilebilmesi için Hatay'dan bölgeye geçen yeni bir gümrük kapısının açılmasına karar verilen yeni gümrük kapısının adı ise Zeytin Dalı olacak.

Gümrük kapısının açılmasının düşünüldüğü Hamam Köyü yakınlarında karayolu altyapısının uygun olduğunu ifade eden görevliler, yolun Cinderes üzerinden Afrin'e gittiğini belirtti. Kısa sürede gümrük kapısının açılacağı bölgede saha düzeltme ve inşaat işlemleri için harekete geçilecek.

Yardımların kolaylıkla ulaştırılabilmesi için açılan gümrük kapısının Hatay'ın Kumlu ilçesi Hamam köyü çevresinde açılması düşünülen kapının adı da Zeytin Dalı olacağı belirtildi. Söz konusu gümrük kapısı 1-2 ay içerisinde açılmış olacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal