Yediemin Otoparkında Skandal! Araçların Hepsi Çalındı

Pendik'te yediemin otoparkında skandal bir olay yaşandı. Otoparkta bulunan 100'den fazla aracın çalındığı iddia edildi.

23.07.2018-15:26 - (Son Güncelleme: 23.07.2018-15:00) Yediemin Otoparkında Skandal! Araçların Hepsi Çalındı

İstanbul Pendik'te bir ay önce el değiştiren yediemin otoparkının Orhanlı'daki deposundan 100'den çok otomobilin çalındığı öne sürüldü. Edinilen bilgiye göre, yediemin otoparkında yer alan aracındaki GPS cihazı 11 Temmuz'da Bursa'da sinyal veren Kasım Öztürk, durumu avukatına haber verdi. Polis eşliğinde gittiği otoparkta otomobilinin olmadığını fark eden Öztürk, vaziyeti tutanak altına alarak, otopark görevlilerinden şikayetçi oldu. Bunun ardından polis birimleri, otoparkın Pendik ve Tuzla Orhanlı'daki deposunda inceleme gerçekleştirdi. Bir ay önce el değiştiren yediemin otoparkında olması gereken 100'den fazla otomobilin burada olmadığı tespit edildi.

İKİ ARAÇ SAMSUN'DA BULUNDU

Konuyla alakalı AA muhabirine açıklama yapan otopark çalışanı Samet Sel, trafik müşavirliğine kayıtlı yediemin otoparkının haziranda Mustafa Ç'ye verildiğini söyleyerek, iki aydır maaş alamadığı için mağdur edildiğini söyledi.

Samet Sel, Pendik'e giden araçların daha sonra Orhanlı'daki depoya sevk edildiğini, depodaki araçların kaybolmasından ise Kasım Öztürk'ün ihbarı ile haberdar olduğunu söyleyerek, otoparkın Orhanlı'daki deposuna götürülen iki aracın da Samsun'da olduğunu dile getirdi.

"45 GÜNDE LÜKS ARABALARIN HEPSİNİ BİTİRDİLER"

Otoparkın Orhanlı'daki deposunun sahibi Halil İbrahim Ocak da firmanın eski sahibi Adem Ç'nin dört senedir kiracısı olduğunu ve firmasını haziranda Mustafa Ç'ye verdiğini söyleyerek, şunları aktardı:

"Adem Ç. devretmesinin ardından 45 gün içinde buradan lüks otomobiller götürülmeye başlandı. Bununla alakalı Adem'e bilgi vermemize rağmen 'Abi problem yok biz devrettik.' dedi. Bu vaziyette bütün otomobiller gitmiş. Adamlar ayın 15'inden bu yana ortada yok. Ben de mağdurum, benimle birlikte bir sürü insan da mağdur. Dolandırıldık açıkça. Yüzün üstünde giden otomobil var. Buraya birimler geldi, '128 otomobil götürülmüş.' dedi. Özellikle akşam saatlerinde alıyorlardı. Akşam beşten sonra çalışmalar artıyordu. Gündüz bir tane götürüyorlarsa iki tane getiriyor gibi yapıyorlardı. Akşama getirdiklerini de götürüyorlardı, hedef göz boyamaktı, başka bir şey yoktu. Bu biçimde 45 gün içinde burayı bitirdiler."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal