Yolun Ortasında Kalan Ev Bir Türlü Yıkılamıyor

Diyarbakır'da yeni yapılan bir yolun ortasında kalan ev ilginç görüntüler meydana getirdi. Evin sahibinin fiyatı beğenmemesi nedeni ile ev bir türlü yıkılamıyor.

23.07.2018-14:59 - (Son Güncelleme: 23.07.2018-14:36) Yolun Ortasında Kalan Ev Bir Türlü Yıkılamıyor

Diyarbakır'da belediye yeni yol yapım çalışması için bir kişinin evini yolun ortasından kaldırmak istiyordu fakat ev sahibi talep ettiği parayı alamayınca iki katlı evi yolun ortasında kaldı. Yoldan geçen otomobiller evin önüne bırakılan trafik levhaları ile ters yöne girmek mecburiyetinde kalırken, çevre esnafı da yolun bir türlü bitirilememesinden şikayetçi.

YOL BAŞKA YÖNE VERİLMEYİNCE EV SAHİBİ İLE ANLAŞMAYA ÇALIŞTILAR

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yaklaşık 4 ay önce inşasına başlanan 1,5 kilometrelik yolun ortasında iki katlı bir evin olduğu belirlendi. Mimar ve mühendislerin uzun süre çalışmaları neticesinde yol başka tarafa verilemeyince iş ev sahibi ile anlaşmaya kaldı. İki şeritli yolun ortasında kalan evin sahibi ile konuşan belediye görevlileri, ilk başlarda olumsuz cevap aldı.

VERİLEN ÜCRETİ AZ BULDU

Bir zaman sonra evini satmaya ikna olan vatandaş bu defa da verilen parayı az bularak evin değerinde satılmasını talep etti. Yaklaşık 5 ay devam eden görüşmeler sürerken, belediye görevlileri de önce yolu temizleyip sonrasında asfalt çalışmalarına başladı.

SAHİBİNİN SATMADIĞI EV, YOLUN TAM ORTASINDA KALDI

5 aylık sürenin sonrasında iki taraf da anlaşamayınca ortaya farklı görüntüler çıktı. Sahibinin satmadığı iki katlı ev, duble şeritli yolun tam ortasında kaldı. Yoldan geçen otomobiller evin önüne bırakılan trafik levhaları ile ters yöne gitmek durumunda kalırken, çevre esnafı da yolun bir türlü bitirilememesinden şikayetçi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal