Ümraniye'de Yol Çöktü, Aracın Çukura Düşüşü Saniye Saniye Kaydedildi

İstanbul Ümraniye'de bir inşaatın istinat duvarı çöktü. Açılan çukura 3 araç ile bir kamyon düştü. Bir aracın çukura düşüşü ise saniye saniye kaydedildi.

30.07.2018-11:34 - (Son Güncelleme: 30.07.2018-13:11)

Ümraniye'de Fatih Sultan Mehmet Sanayi Sitesi'ndeki Site Yolu Caddesi'nde süren inşaatın istinat duvarı çöktü. Endişeli bekleyişin sürdüğü bölgede geniş güvenlik tedbirleri alınırken, araçlardan birinin çukura düşme anı kameralar tarafından anbean kaydedildi.

VATANDAŞLAR UZAKLAŞTIRILIYOR

Görevliler elektrik sebebiyle bir patlama meydana geldiğini, sonrasında çökmenin olduğunu söyledi. Polis ve itfaiye birimleri çökme olasılığına karşı etraftaki insanları uzaklaştırıyor.

3 OTOMOBİL VE BİR KAMYON ÇUKURA YUVARLANDI

Duvarla beraber inşaatın önündeki yolun bir bölümü da çökerken, yolda yer alan park durumundaki 3 otomobil ve bir kamyon çukura düştü. İnşaatın temeli için kazılan çukurun 20 metre derinliğinde olduğu bildirildi.

HERHANGİ BİR CAN KAYBI YOK

Çökme sebebiyle bir can kaybı olmadığı bildirildi. Çukura yuvarlanan araçlar çekici desteği ile çıkarılmaya başlandı.

"BAM DİYE SES GELDİ"

İnşaatta görev yapan bir işçi, "Sabah geldiğimde buraya araba bırakmamaları hususunda ikaz ettim. Yasak olan bir yer zaten. Biz yazıhaneye gelirken 'bam' diye bir ses duyduk. Elektrik patlamasıyla burası çöktü. Yani elektrik patladı, sonra burası çöktü. Şu anda 3 araç gözüküyor. Kaç araç olup olmadığını şimdilik bilemiyoruz. Herhangi bir can kaybı yok" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal