Ümraniye'de Siyanür Paniği! Karantinaya Aldılar

Ümraniye'de bir kadın erkek arkadaşının yanında siyanür içerek intihar girişiminde bulundu. Kadın, erkek arkadaşı ve 3 polis memuru zehirli maddeye temas ettikleri için karantinaya alındı.

03.07.2018-11:40 - (Son Güncelleme: 03.07.2018-11:15) Ümraniye'de Siyanür Paniği! Karantinaya Aldılar

Ümraniye'de psikolojik problemleri olduğu öne sürülen kadının 'Siyanür' kullanarak intihara niyet ettiği öne sürüldü. Kadın, erkek arkadaşı ve olaya karışan eden 3 polis memuru hastaneye sevk edilerek karantinaya alındı.

ERKEK ARKADAŞINDAN YARDIM İSTEDİ

Olay, dün akşam saat 18:00 sularında Ümraniye Nevzat Demir Spor Tesislerinin arka bölümünde yer alan ormanlık bölümde meydana geldi. Alınan bilgiye göre erkek arkadaşıyla buluşmak için ormanlık bölgeye giden Ayşe Ö.'nün kullandığı lüks jeep'in lastiği patladı. Bunun ardından Ödül, erkek arkadaşı Ümit Yılmaz'dan destek istedi.

POLİS MEMURLARI KARANTİNAYA ALINDI

Ayşe Ö.'nün yanına giden erkek arkadaşı Ümit Yılmaz, otomobilin lastiğini değiştirmeye uğraştı. Bu esnada çantasında olan kimyasal madde olan 'Siyanür'ü içen Ödül, erkek arkadaşına intihara kalkıştığını söyledi. Korkan Ümit Yılmaz, hemen polis birimlerine ve sağlık birimlerine haber verdi. Olay yerine giden sağlık birimleri, ilk müdahalenin sonrasında Ayşe Ö. ve erkek arkadaşını hastaneye sevk etti. Olaya müdahale eden Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde vazifeli 3 polis memuru da önlem olarak hastaneye sevk edilerek karantina altına alındı.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülen Ümit Yılmaz ve 3 polis memurunun kimyasal maddeye temas ettikleri için önelm olarka kontrol altında tutulduğu ve sağlık hallerinin iyi olduğu, Ayşe Ödül'ün ise yaşam tehlikesinin olduğu bildirildi. Olay ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine önlem amaçlı UMKE ve AFAD birimleri gönderildi.

'Siyanür' içerek intihar kalkışmasında bulunan Ayşe Ö'nün akrabaları da vaziyetin haber verilmesi ardından hastaneye gitti. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal