Küçük Leyla'nın Mezarındaki Görüntü Yürekleri Dağladı

Ağrı'nın Bezirhane köyünde bayramın ilk günü kaybolan ve dün cansız bedenine ulaşılan küçük Leyla sabah saatlerinde toprağa verildi. Leyla'nın ağabeyinin mezarın başındaki görüntüsü ise yürekleri dağladı.

03.07.2018-11:14 - (Son Güncelleme: 03.07.2018-16:58)

Kaybolmasının 18 gün ardından cesedi bulunan ve sabah saatlerinde toprağa verilen küçük Leyla'nın ağabeyi Muhammet Aydemir'in kardeşi Leyla'nın mezarı başındaki gözyaşları yürekleri dağladı.

MİNİK LEYLA SABAH SAATLERİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Ağrı'da Ramazan bayramının birinci günü ailesi ile beraber bayram ziyareti için gittiği Bezirgan Köyü'nde kaybolan ve 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir Ağrı'nın Bezirhane köyünde sabahın ilk saatlerinde gözyaşları içinde toprağa verildi.

ACILI BABA CENAZE TÖRENİ İSTEMEDİ

Baba Nihat Aydemir'in bugün öğle gerçekleştirilmesi düşünülen cenaze için tören istemediğini söylemesi ardından Leyla Aydemir'in sabah toprağa verildiği bildirildi.

KARDEŞİNİ TOPRAĞA VEREN AĞABEYİN GÖZYAŞLARI YÜREK YAKTI

Minik Leyla, otopsi işlemlerinin bitirilmesinin sonrasında bu sabah Bezirhane köyünde defnedildi. Toprağa verilen küçük Leyla'nın ağabeyi Muhammet Aydemir'in kardeşi Leyla'nın mezarı başında gözyaşları yürekleri dağlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal