Ağrı Valisi Elban, Küçük Leyla'nın Nasıl Öldüğünü Açıkladı!

Ağrı Valisi Süleyman Elban, kaçırılan Leyla ile alakalı önemli açıklamalarda bulundu. Vali Elban, Leyla'nın kaçırıldığını ve 8-10 gün sonra açlık nedeniyle hayatını kaybettiğini söyledi.

03.07.2018-10:49 - (Son Güncelleme: 03.07.2018-11:39)

Ağrı Valisi Süleyman Elban, minik Leyla ile alakalı açıklama gerçekleştirdi. Vali, küçük kızın açlıktan yaşamını yitirdiğini ve bedeninde istismar veya tecavüz kanıtı olmadığını bildirdi.

"ÖLÜM NEDENİ 8-10 GÜN AÇ BIRAKILMASI"

Ağrı Valisi Süleyman Elban, 18 gün ardından cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla'nın otopsi raporuyla alakalı açıklamalar yaptı. Vali Elban şunları kaydetti:

"Otopsi ve değerlendirmeler sonucunda yavrumuzun kaybolmasının ardından 8-10 gün içinde ölmüş olduğu neticesine varıldı. Ardından da, bir yerde bekletilmiş ve bulunmasından 2-3 gün önce de, bulunduğu suyun içine bırakılmış... Ölüm sebebi, 8-10 gün aç kalması..."

"HERHANGİ BİR İSTİSMAR VE TECAVÜZ EMARESİ DE YOKTUR"

Vali Elban, "Açlık sebebiyle ölmüş ve çocuğun bedeninde herhangi bir darp, yaralama izi mevcut değil. Gene o süre boyunca herhangi bir vahşi hayvan tarafından yaralama da söz hususu değil. Herhangi bir istismar ve tecavüz kanıtı da yoktur" dedi.

"LEYLA KAÇIRILDI"

Gazetecilerin gözaltıyla alakalı sorusuna Vali Elban, 'Var, bazı delillerimiz de var. Çalışmalar sürüyor, savcılık olayın üstünde çok yoğun bir değerlendirmesi var.' cevabını verdi. Gözaltı sayısıyla alakalı açıklama yapmayan Vali Elban, 'Leyla kaçırıldı mı, kayıp mı oldu' sorusuna ise 'Kaçırılma' cevabını verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal