TSK ve MİT Birleşti: 2 PKK'lı Etkisiz Hale Getirildi

Terörle mücadeleye karşı iş birliği yapan TKS ve MİT ortaklığında düzenlenen operasyonda 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

27.07.2020-12:28 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-12:53) TSK ve MİT Birleşti: 2 PKK'lı Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın koordineli çalışma sonucu Irak'ın kuzeyindeki Metina'da tespit edilen 2 PKK'lı terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

Bakanlığın yaklaşık bir saat önce gerçekleştirdiği başka bir duyuru da şöyledir: ''Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 1 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımızın başarılı operasyonuyla etkisiz hale getirildi. Bölgede barış ve huzurun devamı için her türlü tedbir alınmaya devam edilecek.''

2 TERÖRİST GÖZALTINA ALINDI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından gün içinde yapılan diğer bir açıklamada, ''Terör faaliyetleri yürüttüğü tespit edilen Barış Pınarı bölgesinde 1, Zeytin Dalı bölgesinde 1 PKK/YPG’li terörist, Fırat Kalkanı bölgesinde de 1 DEAŞ’lı terörist hain planlarını gerçekleştiremeden gözaltına alındı.'' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal