TRT'de İddialı Sözler: Rüyamda Sürekli Allah'ı Görüyorum!

TRT1'de ekranlara gelen bir programa katılan Doç. Dr. Teyfur Erdoğdu, çok tartışılacak sözlere imza attı. Erdoğdu, "Ben çok fazla rüyamda peygamberi, Allah'ı ve Kâbe'yi görürüm, bir gün odaya bir girdim Kâbe örtüsü var" dedi.

01.11.2018-15:34 - (Son Güncelleme: 01.11.2018-15:38)

TRT1 televizyonunda ekranlara gelen "Pelin Çift ile Gündem Ötesi" programına konuk olan Doç. Dr. Teyfur Erdoğdu, çok konuşulacak sözlere imza attı. Erdoğdu, "Ben çok fazla rüyamda peygamberi, Allah'ı ve Kâbe'yi görürüm, bir gün odaya bir girdim Kâbe örtüsü var." dedi.

DAHA ÖNCE DE TARTIŞILAN AÇIKLAMALARA İMZA ATMIŞTI

Daha önce katıldığı bir televizyon programında,"Paradolia denen bir hastalık var. Bulutları Hz. İsa'ya benzetmek, domatesi kestik içinden Haç çıktı. Türkiye'de insanlar Ayvalık'a gidiyorlar, bir dağ var o dağın silueti Mustafa Kemal Atatürk'e benziyormuş, bu bir psikolojik rahatsızlık" sözleriyle gündeme gelen Doç. Dr. Teyfur Erdoğdu, bu defa da "Allah'ı devamlı görürüm" diyerek başka bir tartışmanın ateşini yaktı.

"ALLAH'I ÇOK GÖRÜRÜM"

TRT1 televizyonunda ekranlara gelen "Pelin Çift ile Gündem Ötesi" programına konuk olan Erdoğdu, "Ben çok fazla rüyamda peygamberi, Allah'ı ve Kâbe'yi görüyorum, bir gün odaya bir girdim Kâbe örtüsü var" dedi. "Allah'ı çok görürüm" diyen Erdoğdu, "Üniversitedeki odaya girdim, Kâbe örtüsünün parçası var masaya konmuş" diyerek, "Çok ilginç" yorumu yaptı.

Erdoğdu'nun yorumlarına seyirciler de tepki gösterdi. Peygamberlerin dahi "Allah'ı devamlı görürüm" sözünü söylemediğini, gördüklerinde baygınlık geçirdiklerini ifade eden seyirciler TRT'ye ve yorumcusuna tepki koydu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal