TOBB İGGK İcra Kurulu Başkanı Abdulsamet Temel Akit TV'ye Konuk Oluyor

Genç MÜSİAD 5. Dönem Başkanı, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB İGGK İcra Kurulu Başkanı Abdulsamet Temel, yarın akşam Akit TV'de yayınlanacak olan Genç Görüş programına konuk olacak.

01.01.2019-19:49 - (Son Güncelleme: 01.01.2019-19:44) TOBB İGGK İcra Kurulu Başkanı Abdulsamet Temel Akit TV'ye Konuk Oluyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gençlik Kurulu (Genç MÜSİAD) 5. Dönem Genel Başkanı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB İGGK İcra Kurulu Başkanı Abdulsamet Temel, yarın akşam 20.30’da Akit TV’den canlı olarak yayınlanacak olan Genç Görüş programına konuk olacak.

Yerlilik ve millilik kavramlarının masaya yatırılacağı programda, milli piyangodan gençleri hedef alan uyuşturuculara kadar birçok önemli mesele konuşulacak.

Muhammet Binici'nin hazırlayıp sunduğu Genç Görüş programı, yarın akşam 20.30'dan itibaren canlı olarak Akit TV ekranlarından yayınlanacak. Programın diğer konukları ise Ahmet Sözbilir, Nurullah Mahmut Dündar ve Recep Seyyar olacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal