Mehmet Özhaseki'den İlk Açıklama Geldi

Cumhur İttifakı'nın Ankara'da ortak adayı sıfatıyla,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün resmi olarak duyurduğu Mehmet Özhaseki kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

01.01.2019-19:14 - (Son Güncelleme: 01.01.2019-19:00) Mehmet Özhaseki'den İlk Açıklama Geldi

AK Parti ve MHP'nin birlikte kurduğu Cumhur İttifakı, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde ortak aday gösterme kararı almıştı. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı daha önce açıklanan Mehmet Özhaseki'nin ismi ise bugün resmi olarak duyuruldu. Ankara'da düzenlenen aday tanıtım toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı toplantıda resmi olarak duyurulan eski bakan Mehmet Özhaseki, kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. 

Özhaseki, sosyal medyadaki açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Niyetimiz halis. Niyetimiz hayır. Niyetimiz Ankara’ya hizmet. Niyetimiz Ankaralı hemşehrilerimizin gönlünü kazanmak, hayır duasını almak. Ankara için yüreğimizde aşk var, şevk var, gayret var. Her biri birbirinden tecrübeli ve iddialı adaylarımız ile Ankara'daki tüm belediyeleri kazanmak için bugün “Bismillah” deyip yola çıkıyoruz. Sefer bizden, Zafer Allah’tan...Dava arkadaşlarıma ve Cumhur İttifakı'na Cenab-ı Hakk'tan başarılar diliyorum." 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal