TMMOB'dan Uygulanacak Yeni Düzenlemelere Karşı Saygısız Çıkış!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kararına saygısızlık ederek, devletimizin bekası için yapılacak olan düzenlemelere karşı çıktıklarını ifade etti.

06.05.2020-12:48 - (Son Güncelleme: 06.05.2020-13:12) TMMOB'dan Uygulanacak Yeni Düzenlemelere Karşı Saygısız Çıkış!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kararına saygısızlık ederek,  devletimizin bekası için yapılacak olan düzenlemelere karşı çıktıklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün AK Parti Merkez Yürütme Kurulu öncesi kameraların karşısına geçip açıklamalarda bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada Ankara Barosu'nun Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a ilişkin açıklamaları sonrası baro ve tabip odaları başta olmak üzere bu yapılarda düzenlemelere gidilmesi gerektini ifade etti.

ACİLEN YENİ DÜZENLEME
Cumhurbaşkanı Erdoğan, baro ve odalar için "Meclis'te neticelenmeyi bekleyen çok düzenleme bulunuyor. Bunlardan biri de meslek kuruluşlarının seçim usullerinin yeniden belirlenmesi ile ilgili taslaktır. Meslek kuruluşlarının seçim yöntemiyle ilgili düzenlemenin aciliyetini ve ehemmiyeti var. Bu çalışmayı tekrar ele almalı, en kısa sürede Meclis'in takdirine sunmalıyız." dedi.

TMMOB'DEN 'DİRENECEĞİZ' MESAJI
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararına saygısızlık ederek ve devletimizin bekası için yapılan düzenlemelere karşı çıktıklarını belirterek bir konuşma gerçekleştirdi.

"Birliğimizi ve demokrasiyi savunacağız" başlığıyla paylaşılan bildiride TMMOB, Cumhurbaşkanımız Recep Taçıklamalarına, "Boyun eğmeyeceğiz, direneceğiz, karşı koyacağız," dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal